Jeste Zvezda pobedila sedam zaredom, ali Radonjić je saopštio nešto što će svakog Deliju vratiti u realnost! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Jasan kao i uvek!

Jeste Zvezda pobedila sedam zaredom, ali Radonjić je saopštio nešto što će svakog Deliju vratiti u realnost! (VIDEO)

"Zbog broja utakmica i načina na koji se igra, pobedili smo mnogo teže nego što se čak i mislilo. Na početku smo znali da će biti opterećujuće. Pred nama je, naravno, još velikih napora i opterećenja. Nije bilo nimalo jednostavno večeras biti na nivou da bi se pobedio Panatinaikos", rekao je sada već legendarni strateg crveno-belih
Objavljeno: 22:10h
foto: Saša Pavlić Koky

- Hvala navijačima koji su nam pomogli. Bilo je potrebno da iscedimo sve iz sebe, kako bismo došli do pobede - istakao je Radonjić.

Na pitanje novinara da li je ovo najteža utakmica, on je bio jasan.

- Sve utakmice u Evroligi su teške. Ako posmatrate spektar rezultata i da je neki meč lakši od drugoga, to ne znači da se mi nismo isto potrošili. Kvalitet Panatinaikosa je veliki, a sve ekipe imaju opterećenje. Ne bih delio mečeve na taj način. Ono što je sigurno, svi su mečevi teški, a tek će da bude teško!

Zbog ovog poteza će Zvezdinog pleja od sad svi zvati STEF KARI JOVIĆ! (VIDEO)

Novinari su se osvrnuli i na ovacije koje je Radonjić dobio pre utakmice.

- Zahvalnost navijačima na svemu. Uvek prave fanastičnu atmosferu, svi znamo šta to znači. A, večeras je, s obzirom na akumulaciju umora stvarno bilo potrebno!

Koliko je za Zvezdu značajno što u narednih mesec dana ima samo dva gostovanja - u Moskvi i Skoplju!

PARALELNI UNIVERZUM: Da li je moguće da Delije i protiv Grka pevaju ovu pesmu? (VIDEO)

- Veoma interesantan raspored. Iz Moskve smo jedan dan u povratku, pa nam dolazi Cibona, pa idemo u Skoplje, pa smo sedam, osam dana kući, a onda idemo na Kup u Niš. Treba se pripremiti za ono što nas čeka. Deset utakmica u Evroligi, sedam u ABA, a i taj Kup!

Što se tiče Dangubića?

- On je počeo rad sa kondicionim trenerom. Sutra ćemo verovatno imati konkretniju informaciju o tome šta se događa. Gotovo sam siguran da neće biti spreman za Efes, ali će posle toga verovatno početi da trenira - dodao je najbolji trener u istoriji KK Crvene zvezde!

BONUS VIDEO: Espreso dizanje sa Dijanom - 9. epizoda!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.