Jeste Zvezda pobedila sedam zaredom, ali Radonjić je saopštio nešto što će svakog Deliju vratiti u realnost! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Jasan kao i uvek!

Jeste Zvezda pobedila sedam zaredom, ali Radonjić je saopštio nešto što će svakog Deliju vratiti u realnost! (VIDEO)

"Zbog broja utakmica i načina na koji se igra, pobedili smo mnogo teže nego što se čak i mislilo. Na početku smo znali da će biti opterećujuće. Pred nama je, naravno, još velikih napora i opterećenja. Nije bilo nimalo jednostavno večeras biti na nivou da bi se pobedio Panatinaikos", rekao je sada već legendarni strateg crveno-belih
Objavljeno: 22:10h

Još jedan rezultat Crvene zvezde koji se graniči sa podvigom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

А, аrhitekta svega toga je, realno, jedan čovek! Dejan Radonjić. Evo šta je on imao da kaže posle utakmice.

- Zbog broja utakmica i načina na koji se igra, pobedili smo mnogo teže nego što se čak i mislilo. Na početku smo znali da će biti opterećujuće. Pred nama je, naravno, još velikih napora i opterećenja. Nije bilo nimalo jednostavno večeras biti na nivou da bi se pobedio Panatinaikos. Taj start meča je bio jako dobar. Osećao sam da to nije nešto što može da nas dovede do pobede, znao sam da neće značiti apsolutno ništa. Oni su uspevali da dobrim šutem za tri pariraju, čak su u jednom momentu u trećoj četvrtini došli i do vođstva, iako nije stajalo na semaforu - jasan je Dejan Radonjić.

EKSTAZA U BEOGRADU! Sve je eksplodiralo posle ogromnog uspeha košarkaša Zvezde! (VIDEO)

- U završnici smo uspeli da pronađemo nova rešenja da poentiramo, i da opet u interesantnoj završnici dođemo do velike pobede. Težak meč, ali to smo i očekivali. Nakon ovog ciklusa pobeda treba napraviti dobar plan, koji će nam napraviti mogućnost da i dalje budemo dobri. Mnogo toga se nagomilava od početka, a još uvek nismo ni na pola sezone. Bitno mi je da kroz svaku sledeću situaciju radni elementi budu onakvi kakve želimo i da tako nastavljamo takmičenja - rekao je trener Zvezde!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.