KK PARTIZAN DODATNO KAŽNJEN! Uskoro odluka o statusu crno-belih u ligi! (FOTO)
KK Partizan, Foto: Starsport©

HAOS!

KK PARTIZAN DODATNO KAŽNJEN! Uskoro odluka o statusu crno-belih u ligi! (FOTO)

Zbog istupanja iz KLS protekle sezone, Partizan trpi žestoke sankcije

Objavljeno: 09:51h

Rukovodstvo KLS organizovalo je na Staroj planini, pred novu sezonu domaćeg takmičenja, radne sastanke na svim nivoima organizacije, kojima nisu pristustvovali predstavnici Partizana i Borca.

Održane su sednice Predsedništva KLS i Skupština KLS, sastanak sa trenerima KLS ligaša, a u subotu su na programu radionice sa sudijama i delegatima KLS. Govorilo se o eventualnom povratku KLS pod okrilje KSS, koji je odbije. - Osamnaest članova je bilo protiv, a jedan uzdržan - istakao je Aleksandar Grujin, direktor KLS.

Usvojeno je nekoliko novina, uvedena je video provera na utakmicama, kao i neke izmene oko karakterisanja namernog faula, i faula dok traje „mrtvo vreme“, kada je lopta još kod sudije, ili igrača, koji treba da izvede aut, a sve to u poslednja dva minuta utakmice. Jedna od glavnih tema bila je i status Partizana, posle odbijanja da učestvuju u plej-ofu KLS protekle sezone. - Kao što je poznato, Partizan je kažnjen finansijski sa 1.800.000 dinara, a sada i dodatno sa 900.000 zbog neizmirenog duga. KLS po Statutu može da donese odluku o statusu Partizana, ali smo se obratili i UO KLS da iznese sud o tome, očekujem da će o tome da raspravlja na prvoj sednici. Tada ćemo doneti konačnu odluku - rekao je Grujin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.