BRIDE OBRAZI! Bruka Obradovićevog Partizana! (VIDEO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

NOVI PORAZ!

BRIDE OBRAZI! Bruka Obradovićevog Partizana! (VIDEO)

Crno-beli daleko od takmičarskog nivoa

Objavljeno: 20:58h

Košarkaši Partizana pretrpeli su novi, ubedljiv poraz na turneji po Španiji gde su, nakon Fuenlabrade, potučeni i od Huventuda sa 92:62 (17:16, 25:15, 25:22, 25:9).

Ekipa Željka Obradovića u ovom momentu deluje takmičarski potpuno nespremno za ozbiljne izazove, pokazao je to i ovaj meč u kojem je trofejni trener mogao da vidi čime raspolaže pred nastavak priprema.

Crno-beli su totalno razočarali, iako je, naravno, ovo samo prijateljska utakmica na osnovu koje nije realno izvlačiti bilo kakve zaključke.

Partizan je gotovo od samog starta bio u podređenom položaju, ponovo bez pomoći Avramovića i Nanelija, ali uz jake adute u Panteru, Anđušiću, Ledeju, Lesoru i ostalima, koji, očito, večeras nisu bili spremni za ozbiljnu borbu. Rezultat je rastao iz minuta u minut u korist Huventuda, prekaljeni Tomić i Ribas su prednjačili kod Huventuda čiji su napadi bili jednostavni i kreativni, i ono što je bilo upadljivo - lako su prolazili kroz odbranu viceprvaka ABA lige i povratnika u Evroligu.

Nisu pomagale ni burnije instrukcije Obradovića sa klupe ka svojim igračima, niti saveti dok su ovi na klupi, jednostavno ništa nije moglo da pokrene crno-bele.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.