KAKO IZGLEDA DALJI PUT DO SVETSKOG PRVENSTVA! Grčka odlazi u arhivu, sta nas čeka dalje!
Košarkaška reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

VREME JE ZA NASTAVAK BORBE!

KAKO IZGLEDA DALJI PUT DO SVETSKOG PRVENSTVA! Grčka odlazi u arhivu, sta nas čeka dalje!

Sreća u nesreći je to što u novembru, kada se očekuje da najmanje igrača bude na raspolaganju, naš tim ima, barem na papiru, dva najlakša susreta

Objavljeno: 10:49h

Trijumf protiv "helena" je već prošlost, vreme je za nastavak borbe, pred nama je još pet "finala".

Sudar titana predvođenim NBA zvezdama Nikolom Jokićem i Janisom Adetokumbom u grotlu Arene, posle dodatnih pet miuta pripalo je košarkašima Srbije, koji su upisali važan trijumf u kvalifikacijama za Mundobasket 2023. godine - 100:94. Kao što je već poznato, svaka utakmica našoj reprezentaciji u nastavku kvalifikacija spada pod domen "biti ili ne biti", tako će biti već za dva dana, kada naš tim igra utakmicu u Istanbulu protiv domaće Turske.

Kako sada stoje stvari nakon prvog odigranog kola u drugoj fazi kvalifikacija za Mundobasket? Dobra vest za Srbiju jeste ta da je selekcija Letonije na svom terenu ubedljivo savladala ekipu Turske, koja je direktan konkurent "orlovima" za plasman na Svetsko prvenstvo. Pored toga, Belgija je na svom terenu bila sigurna protiv Velike Britanije. Tako se posle pet odigranih mečeva naš tim nalazi na skoru 2-3, iza Grčke i Belgije koje imaju skor 3-2, odnosno Letonije sa 4-1.

1 / 3 Foto: Starsport©

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.