NEVEROVATAN KOŠ JOKIĆA PREKO JANISA O KOME BRUJI CEO SVET: MVP je pokazao Grku zašto je najbolji košarkaš! VIDEO
Jokić protiv Janisa, Foto: Starsport©

KLASA

NEVEROVATAN KOŠ JOKIĆA PREKO JANISA O KOME BRUJI CEO SVET: MVP je pokazao Grku zašto je najbolji košarkaš! VIDEO

Ovaj koš postao je i hit na društvenim mrežama, a mnogi su ga nazvali i "Sombor shuffle"

Objavljeno:

Nikola Jokić je sa 29 poena, osam skokova i šest asistencija bio najbolji pojedinac u dresu Srbije u velikoj pobedi nad Grčkom od 100:94 posle produžetka.

MVP NBA lige je imao veliki izazov ispred sebe, jer je naspram njega bio bivši dvostruki MVP NBA lige, Janis Adetokumbo, koji je takođe pokazao zašto je jedan od najboljih igrača sveta, pošto je postigao 40 poena i bio nezaustavljiv u mnogo situacija.

Kada se lomilo, odgovornost je u redovima Srbije preuzimao Jokić, koji je pogodio i jedan neverovatan koš u završnici regularnog dela meča.

Očekivano, čuvao ga je upravo Janis, koji je odigrao sjajnu odbranu i sprečio njegov nalet ka košu. A onda, potpuno iznenađenje.

Jokić pravi roling i sa jedne noge se podiže na šut za tri poena iz okreta i pogađa preko ruke Janisa iz gotovo nemoguće pozicije.

Ovaj koš postao je i hit na društvenim mrežama, a mnogi su ga nazvali i "Sombor shuffle".

Srbija će već u nedelju od 19.00 odigrati meč protiv Turske u okviru kvalifikacija za Mundobasket, a eventualna pobeda mogla bi da nas približi Svetskom prvenstvu, koje je delovalo gotovo izgubljeno posle prvog dela kvalifikacija i poraza nad Letonijom i Belgijom.

Nakon meča sa Turskom, Srbija će od 1. do 18. septebra igrati na Evrobasketu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.