"DA SAM SAMO SA ZVEZDOM USPEO ONO ŠTO SAM SA MONAKOM..." Saša Obradović ne odustaje od VELIKOG sna
Saša Obradović, Foto: Profimedia

čista emocija

"DA SAM SAMO SA ZVEZDOM USPEO ONO ŠTO SAM SA MONAKOM..." Saša Obradović ne odustaje od VELIKOG sna

Legenda crveno-belih žali što nije dobio pravu šansu kao trener

Objavljeno:

Trener Monaka Saša Obradović gostovao je u podkastu "Jao Mile" koji vodi bivši košaraš Mile Ilić.

On je između ostalog govorio i o tome kako bi voleo da se jednog dana vrati na klupu Crvene zvezde.

Srpski stručnjak se prisetio perioda kada je 2020. godine seo na klupu crveno-belih, ali ta epizoda nije dugo trajala i neslavno se završila.

Saša Obradović
Saša Obradovićfoto: EPA/Georgia Panagopoulou

- To su one od jednih malo težih situacija za priču jer svi znamo kako je bilo... Početak i dolazak... Način na koji sam došao jer sam na kraju krajeva iz te svoje velike želje da dođem lično platio svoje obeštećenje koje nije malo uopšte kako bih bio deo svega ovoga. Momenat možda nije bio dobar, jer Zvezda sa navijačima i bez njih, nije ista priča. Ja ne bežim da prihvatim svoj deo krivice - da li je trebalo ovaj ili onaj igrač. To je deo posla, jer meni je jako bilo žao budući da sam imao jako velike planove. To sam i izgovorio posle utakmice s Monakom ovde koliko mi je značilo da sa Zvezdom postignem čak i ove neke stvari koje su se sada dešavale sa Monakom, da to bude sa mojim klubom. Emocija je bila velika, možda u nekim momentima prevelika gde sam možda i osetio nervozu u odnosu na očekivanja. Mene niko ne treba da presira i da stavlja nešto ispred mene. Ja sam ispred sebe imao najveća moguća očekivanja. Neke stvari se nisu poklopile i ostalo je to iza mene, što se kaže - tužna priča. Daće bog da se vratim - rekao je Obradović.

Potom je istakao i da ima veliku želju da jednog dana bude trener reprezentacije Srbije.

Saša Obradović u Crvenoj zvezdi
Saša Obradović u Crvenoj zvezdifoto: Starsport©

- Nikada ne možeš da ne razmišljaš o tome, što kao igrač, što kao trener. To mora da se zasluži. Nadam se da će biti dobar momenat ako do toga dođe. Da će igrači želeti da igraju i da se poklope razne stvari. Bila bi to velika čast, velika obaveza u odnosu na sve rezultate koje su svi veliki treneri postigli u prošlosti. Nadaš se da će se to jednog dana dogoditi, ali fokusiran si na ono što trenutno radiš - istakao je 53-godišnji košarkaški trener iz Beograda.

Podsetimo, Obradović je prošle sezone uspeo da odvede Monako u Top 8 Evrolige, gde je ekipa posle velike borbe u pet utakmica poražena od Olimpijakosa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.