LUKA DONČIĆ SAMOUVEREN PRED MEČ SA SRBIJOM! Odao se, OVO ĆE DA RADI sa Jokićem pred start meča!
Okršaj titana, Luka Dončić i Nikola Jokić, Foto: Profimedia

duel najboljih!

LUKA DONČIĆ SAMOUVEREN PRED MEČ SA SRBIJOM! Odao se, OVO ĆE DA RADI sa Jokićem pred start meča!

Iako poštuje sve rivale, Luka ističe da na Evrobasket, ima jedan cilj - zlato.

Objavljeno:

Košarkaši Srbije imaće od 20.15 prvu proveru pred Evrobasket, kao i kvalifikacione mečeve za Mundobasket, pošto će u Stožicama u Ljubljani odmeriti snage sa Slovenijom, jednim od glavnih favorita za zlatnu medalju na Evrobasketu.

Biće to meč koji željno čekaju košarkaški sladokusci. Ne samo zbog prvog meča Srbije (ako ne računamo meč iza zatvorenih vrata sa Crnom Gorom), već i zbog toga što će jedan protiv drugog igrati Nikola Jokić i Luka Dončić.

1 / 8 Foto: Youtube/printscreen

Dončić je pred ovaj meč, koji možete da gledate i u TV prenosu na Sport klubu 1, rekao da pre meča ide na kafu sa Jokićem.

- Naravno da se radujem meču pred punim tribinama. Srbija je izuzetno jak tim, tako da će ovo biti veliki izazov za nas. Što je rival sa suprotne strane bolji, to je bolja priprema za veliko takmičenje. Jedva čekam susret sa Jokićem. Neverovatan je igrač. Poštujem ga i kao osobu. Otići ćemo na kafu pre meča - istakao je Dončić.

ČIJI JE LUKA DONČIĆ? Srbi ga SVOJATAJU, a zbog OVOG snimka nije smeo na oči Slovencima! (VIDEO)

- Srbija je sigurno jedan od kandidata za medalju. Ali tu je mnogo jakih ekipa. Litvanija, Francuska, Italija, Grčka. Biće zanimljivo.

Iako poštuje sve rivale, Luka ističe da na Evrobasket, ima jedan cilj - zlato.

IMA LI NEŠTO ŠTO LUKA NE MOŽE DA IZVEDE: Pogledajte samo čime je Dončić zakucao loptu u koš! (VIDEO)

- Cilj je medalja. Zlatna medalja. Kada idem na neko takmičenje, želim da pobedim. Pritisak? Sa njim je lepo živeti. Pre pet godina niko nije računao na nas. Sada smo u najužem krugu favorita. Videćemo kakav će rasplet biti - zaključio je Dončić.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.