MILOJEVIĆ NE KAPIRA PEŠIĆA: "Zoveš Teodosića na pripreme, pa ga sklanjaš? Ne znam ŠTA SE DESILO, jedino..."
Dejan Milojević, Foto: Starsport©

ne tako...

MILOJEVIĆ NE KAPIRA PEŠIĆA: "Zoveš Teodosića na pripreme, pa ga sklanjaš? Ne znam ŠTA SE DESILO, jedino..."

Ipak, Milojević ističe da je Pešić slične poteze kao sada sa Teodosićem radio i pre 20 godina kada je on bio u reprezentaciji

Objavljeno:

Odluka Svetislava Pešića da iz reprezentacije eliminiše kapitena Miloša Teodosića, šokirala je košarkašku javnost, ne samo navijače, već i struku.

Tako se javio Muta Nikolić kom nije jasan potez Pešića, a slično misli i Dejan Milojević, koji je u podkestu sa Lukom i Kuzmom poručio da način na koji je Pešić precrtao Teodosića nije u redu i da nije trebalo ni da ga zove, ukoliko nije planirao da ga vodi na Eurobasket.

- Ne znam razlog zašto je Teodosić otpao sa spiska i šta se tu tačno desilo. Treba da poštujemo to što je Teo uradio do sada uradio za reprezentaciju Srbije. Ako ne planiraš da vodiš Tea, onda ga ne zoveš. Znači ne zoveš ga na pripreme, pa ga sklanjaš. Jedino, ne znam šta se desilo, ako je Teo ne znam šta napravio, mada mi ne deluje kao takav tip.

Svetislav Pešić, Miloš Teodosić
foto: EPA Enric Fontcuberta, Profimedia

Ipak, Milojević ističe da je Pešić slične poteze kao sada sa Teodosićem radio i pre 20 godina kada je on bio u reprezentaciji.

- Radio je ove stvari Pešić i kada sam ja bio u nacionalnom timu 2001. godine, kada je potpuno podmladio sastav, iako su u odličnoj formi bili brojni iskusni igrači, Lukovski, Berić, Lončar i mnogi igrači i nikoga nije zvao. Čak je 2002. napravio sličan potez kao ovaj, gde je Šćepanović bio najbolji u finalu godinu dana ranije, a onda ga je sledeće godine vratio sa priprema. Teodosić je reprezentaciji dao mnogo i kao što Šćepa tada nije trebalo na taj način da bude sklonjen, nije trebalo ni Teo sada… Hoćeš da podmladiš reprezentaciju ili bilo šta drugo? Onda ga ne zoveš - zaključio je Dejan Milojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.