KREĆE OPERACIJA OSVAJANJA EVROPE: Obradović uskoro okuplja igrače, "Parni valjak" pali motore!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

punom parom u nove pobede

KREĆE OPERACIJA OSVAJANJA EVROPE: Obradović uskoro okuplja igrače, "Parni valjak" pali motore!

Pored gore navedenih igrača, Partizan je ovog leta pojačao i Danilo Anđušić, dok su klub napustili Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Dalas Mur i Rodions Kuruc

Objavljeno: 15:56h

Kako prenosi Mozzartsport, Željko Obradović će najverovatnije 15. avgusta okupiti prvu grupu košarkaša koju će činiti uglavnom mladi igrači.

Nedelju dana kasnije, oko 22. avgusta, očekuje se dolazak stranaca na čelu sa starosedeocima Kevinom Panterom, Zekom Ledejom i Matijasom Lesorom.

Novajlije u ekipi su Džejms Naneli i Dante Egzum, dok će se Jam Madar, Gregor Glas i Joanis Papapetru timu priključiti tek u septembru nakon što završe reprezentativne obaveze, koje čekaju i Aleksu Avramovića.

Među igračima koji će se odmah javiti Obradoviću, a koji već uveliko treniraju individualnu, je Alen Smailagić koji je otpao sa šireg spiska reprezentacije.

KK Crvena zvezda, KK Partizan, Košarka
foto: Foto: Emilija Jovanovic

"Posle operacije sam dobio zeleno svetlo doktora i to mi je bio znak da mogu da krenem maksimalno da radim. Treneri su se takođe raspitivali oko moje situacije, nisu hteli da forsiraju bilo šta. Počeo sam da treniram sa Acom Matovićem košarku, posle idem u teretanu, a kasnije tokom dana ponovo kod Ace na košarku. Ima nas nekoliko, ali radimo individualno. Svako ima neke svoje programe i metode, sve zavisi od igrača do igrača, lično sam se potpuno prepustio metodama Ace Matovića i Željka Obradovića, znaju šta rade i kako sve treba da izgleda. Verujem im 100 posto. Iskreno, već vidim napredak, očekujem specijalnu sezonu, ne samo za naš igrače, nego i za navijače, trenere, sve ljude u klubu i naravno naše porodi", rekao je Smailagić za "Mozzartsport".

Pored gore navedenih igrača, Partizan je ovog leta pojačao i Danilo Anđušić, dok su klub napustili Rade Zagorac, Nemanja Dangubić, Dalas Mur i Rodions Kuruc.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.