ITALIJANSKI NOVINAR ŠOKIRAN PEŠIĆEVOM ODLUKOM: Ne bih odstranio Teodosića i da mi je urinirao u rezervoar!
Svetislav Pešić i Miloš Teodosić, Foto: Emilija Jovanović

slikovito je objasnio

ITALIJANSKI NOVINAR ŠOKIRAN PEŠIĆEVOM ODLUKOM: Ne bih odstranio Teodosića i da mi je urinirao u rezervoar!

Svetislav Pešić očito ima daleko niži nivo tolerancije kada je u pitanju Teodosićevo "neprofesionalno" ophođenje

Objavljeno:

Ne stišava se bura posle odluke selektora nacionalnog košarkaškog tima Srbije Svetislava Pešića da "amputira" Miloša Teodosića iz ekipe. Ravnodušnih na ovaj iznenadni razlaz ikone reprezentacije i šefa "A" selekcije - nema.

Vest je odjeknula i u košarkaškoj Evropi, za sve je to jedno veliko iznenađenje u rangu onoga da, na primer, Itudis odstrani iz tima Adetokumba, da nemački selektor odstrani Šrudera, Slovenci Dragića ili Dončića...

Otud čuđenje i kod poznatog italijanskog košarkaškog novinara i urednika na Sportandu Alesandra Mađa. Zatečen Pešićevom odlukom, Mađo je dao vrlo slikovit prikaz šta bi on da je u poziciji da na raspolaganju ima igrača kao što je Teodosić. Sve i da nije u dobrim odnosima sa njim.

- Jedan neželjen i nestručan tvit: Miloša Teodosića ne bih izostavio i da sam selektor "drim tima" i da mi on urinira u rezervoar - napisao je Mađo.

Svetislav Pešić očito ima daleko niži nivo tolerancije kada je u pitanju Teodosićevo "neprofesionalno" ophođenje prema liku i delu aktuelnog selektora.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.