KATASTROFA! Veliki MALER za Crvenu zvezdu!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

loše vesti!

KATASTROFA! Veliki MALER za Crvenu zvezdu!

Povreda u zao čas

Objavljeno: 09:41h

Formirala je Crvena zvezda jak tim za novu sezonu, ali bi iznenada na Malom Kalemengdanu mogli da imaju problem. Naime, crnogorski mediji prenose da je Nikola Ivanović povredio Ahilovu tetivu zbog čega neće biti u sastavu reprezentacije na Evropskom prvenstvu u septembru.

Sjajni organizator igre prethodnih nekoliko dana boravio je u Minhenu na terapijama. Na istoj klinici je u prošlosti uspešno rešio problem sa kolenima, ali prognoze ovoga puta nisu dobre. Nikola Ivanović neće biti spreman za Evropsko prvenstvo, a datum njegovog povratka na parket još uvek nije poznat.

Nikola Ivanović
Nikola Ivanovićfoto: KK Crvena zvezda

Pored toga što neće biti u sastavu reprezentacije za Evropsko prvenstvo, Crna Gora će biti lišena njegove pomoći i u kvalifikacijama za Mundobasket, 24. avgusta u Podgorici protiv Bosne i Hercegovine, te tri dana kasnije u Kaunasu protiv Litvanije.

Koliko će Ivanović odsustvovati sa parketa moglo bi da ima uticaja i na Crvenu zvezdu budući da će crnogorski plej ovog leta raditi sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem i od ogromnog je značaja da od samog starta bude u trenažnom procesu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.