IZNENADNA POSETA! Iskoristio slobodno vreme da dođe na trening nacionalnog tima! (VIDEO/FOTO)
Svetislav Pešić na treningu košarkaške reprezentacije Srbije, Foto: Starsport©

SVI SU MOTIVISANI!

IZNENADNA POSETA! Iskoristio slobodno vreme da dođe na trening nacionalnog tima! (VIDEO/FOTO)

Aleksej Pokuševski mogao je da se uveri šta propušta

Objavljeno: 22:43h

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski, koji zbog zabrane svog kluba Oklahome ne može da se stavi u pogon "Orlova", mogao je da se uveri šta propušta pošto je obišao trening ekipe u Staroj Pazovi - bazi najboljih fudbalera Srbije.

Uz Pokuševskog i mladi Nemanja Jović (novi član Majamija) iz istog razloga nije u treningu kod Svetislava Pešića, nema ni Bogdana Bogdanovića, no to nimalo ne utiče na raspoloženje u našem timu što se može videti i u priloženom snimku sa poslednjeg treninga naših najboljih košarkaša.

Svi su orni, spremni, motivisani da budu svoje najbolje verzije kada počne Eurobasket - i pre toga u kvalifikacionim utakmicama za Mundobasket sa Grcima i Turcima.

Selektor Pešić je nedavno objasnio zbog čega Jović i Pokuševski ne mogu raditi sa nacionalnim timom.

- Jović i Pokuševski su naša budućnost i sadašnjost, za njih nismo dobili dozvolu. Oni moraju da se pripremaju za sobu, pogotovo Jović koji je sada otišao. Većina njih ili dosta njih je dobilo šansu ili će dobiti šansu i da učine ekipu najboljom, da se slažu između ostalog. Zvezda na terenu – tamo će se sve videti i pokazati. Na nivou FIBA nemamo obaveze da igrači snose posledice ako ne igraju za reprezentaciju, to je dobrovoljna odluka igrača. Ako si već odlučio da igraš za reprezentaciju, to znači da avgust provedeš sa reprezentacijom onda je to dobro, ali moramo da se pridržavamo svih pravila koji važe za reprezentaciju. Na taj način se podiže samosvest i disciplina - objasnio je selektor Pešić odsustvo dvojcie mladih NBA igrača.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.