DA LI JE PRORADILA PIROTSKO-NIŠKA VEZA ZA PRIPREME? Ma kakvi, nije me Piksi nagovorio"
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

ŠALJIVI PEŠIĆ!

DA LI JE PRORADILA PIROTSKO-NIŠKA VEZA ZA PRIPREME? Ma kakvi, nije me Piksi nagovorio"

Popularni Kari je proletos, u društvu Dragana Stojkovića prošetao kompleksom u Staroj Pazovi

Objavljeno: 19:50h

Julska vrelina topi asfalt, ali teško da može da zagreje onaj „hladan tuš“ sa početka meseca, posle dva poraza košarkaške reprezentacije Srbije, od Letonije u Rigi i Belgije u Nišu, u okviru kvalifikacija, koji su izuzetno otežali plasman na SP naredne godine.

Bez obzira koliko neprijatne, te „gorke pilule“ nisu razlog, već radna etika, da selektor Svetislav Pešić odmor provodi „pune“ glave predstojećih priprema.

- Reprezentativni program počinje 4. avgusta, ali sam svakodnevno u (telefonskom) kontaktu sa igračima sa već objavljenog spiska. Neki su počeli sa individualnim treninzima jer su u različito vreme završavali klupske sezone. Nisu to neke medijski zanimljive priče, razgovaramo i dogovaramo se, a sve ostalo ćete znati kada zvanično počnemo da radimo. Čujem se sa svima, uključujući i Nikolu Jokića - izjavio je Svetislav Pešić za Sport klub.

1 / 5 Foto: Starsport©

Nacionalni tim će se spremati za dva „fronta“. Krajem avgusta (25. i 28) počinje druga runda kvalifikacija za SP, utakmice sa Grčkom (domaćini) i Turskom (gosti), pa Evropski šampionat (1 – 18. septembar), gde u prvom krugu u Pragu, grupa D, ima za rivale Izrael, Holandiju, Finsku, Poljsku i Češku.

- Odavno je poznat plan i program priprema, koje ćemo sprovesti u Staroj Pazovi. U svojevrsnom nacionalnom sportskom centru, postoje fantastični uslovi, od dvorane, preko teretane, hotela…Iako je najpoznatiji po pripremama fudbalera, nije rezervisan samo za njih, pošto je zimus tamo bila rukometna reprezentacija.

Popularni Kari je proletos, u društvu Dragana Stojkovića, fudbalskog selektora, prošetao kompleksom u Staroj Pazovi, pa nije naodmet zaključiti da je proradila neka pirotsko-niška veza… Da se uzme „pelcer“ za plasman na SP, s obzirom na to da su srpski fudbaleri obezbedili učešće u Kataru.

- Ma kakvi, nije me Piksi nagovorio, svašta…Tamo ćemo imati adekvatne uslove da se valjano spremimo. Znamo šta nas čeka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.