OTKUD ZVEZDIN NOVI IGRAČ U DRESU DRUGOG KLUBA? Najluđa priča koji ćete čuti!
Džon Holand, Foto: Profimedia

car!

OTKUD ZVEZDIN NOVI IGRAČ U DRESU DRUGOG KLUBA? Najluđa priča koji ćete čuti!

Pojačanje crveno-belih ne može bez košarke

Objavljeno:

Novi košarkaš Crvene zvezde Džon Holand objasnio je kako to da igra za portorikanski klub Fahardo iako je potpisao ugovor sa crveno-belima.

Kako je rekao, to mu nije ni bilo u planovima.

- Zapravo ovo je baš luda priča. Znaju svi koliko sam strastven i koliko volim košarku. Došao sam u Portoriko na odmor. A onda me je vlasnik kluba ubedio da ostanem i igram za njih plej-of. Moj plan je bio da odem do Portorika samo na vikend kako bih malo predahnuo, a sada sam ovde i igram, borimo se za titulu. Nisam imao ni dovoljno opreme kada sam se dogovorio da ostanem. Bio je to početak plej-ofa i osetio sam da imamo šansu da uradimo nešto specijalno... Jednostavno nisam mogao da odolim. Ja sam u svojoj srži košarkaš, ne mogu da odolim nadmetanju. Na sve to, dogovorili smo se svega dan ili dva pre nego što sam potpisao sa Crvenom zvezdom. Nisam ni znao da li ću igrati u Evropi naredne sezone - rekao je Holand u razgovoru za "Mozzart Sport".

Džon Holand
Džon Holandfoto: Sportklub/Printscreen

U Portoriku je trenutno završnica šampionata, a Fahardo je pobedom u šestoj utakmici izborio majstoricu u kojoj će biti odlučen polufinalista.

Holand je u utakmici koju je njegova ekipa dobila ubacio 20 poena. Nije pogodio nijedan šut za dva poena, ali je zato imao šest pogođenih trojki. Imao je i četiri skoka i bio jedan od najzaslužnijih za pobednu u šestoj utakmici.

Po okončanju plej-ofa u Portoriku, Holand će početi pripreme sa Crvenom zvezdom sredinom avgusta pred sezonu u kojoj tim sa Malog Kalemegdana brani triplu krunu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.