PRVI INTERVJU NOVOG TRENERA ZVEZDE: Jovanović otkrio kakav tim želi da napravi!
Vladimir Jovanović, Foto: Starsport©

iskreno

PRVI INTERVJU NOVOG TRENERA ZVEZDE: Jovanović otkrio kakav tim želi da napravi!

Sigurno je veliki izazov preda mnom, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde

Objavljeno:

Jovanović govorio za klupski sajt u jeku angažovanja novih pojačanja.

Crvena zvezda je ovog leta pretrpela velike kadrovske promene i u stručnom štabu i u samom timu, ali posle najnovijih poteza uprave kluba, utisak je da bi crveno-beli sledeće sezone mogli da budu još jači.

Za sada su, osim novog trenera Vladimira Jovanovića, angažovani i Nemanja Nedović, Džon Holand i Hasan Martin, ali se u medijima najavljuju i Šabaz Nejpir i Zoran Nikolić. S druge strane, crveno-beli su ostali bek Nikole Kalinića, Dejana Davidovca, Maika Cirbesa, trenera Radonjića, a Marko Simonović će od ovog leta biti jedan od pomoćnika novom Zvezdinom šefu struke.

Šta Jovanović očekuje ovog leta i kakav bi tim bio po njegovom ukusu, otkrio je u izjavi za zvanični klupski sajtu Crvene zvezde.

- Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar 'da izađe na crtu' svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre - objasnio je Jovanović, uz opasku da očekuje i veliku podršku navijača.

Stefan Đorđević, Vladimir Jovanović
foto: Starsport©

Njihova očekivanja će biti velika, prošle sezone su osvojena tri trofeja, sada žele nešto slično, uz iskorak i u Evroligi, što bi moglo da bude veliko opterećenje za mladog stručnjaka koji ima samo 38 godina, ali i već deceniju trenerskog rada.

- Sigurno je veliki izazov preda mnom, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde. Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde, i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati - poručuje Vladimir Jovanović.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.