GOTOVA PRIČA: Kalinić napustio Zvezdu, ima novi klub!
Prešao u Barselonu: Nikola Kalinić, Foto: Starsport©

realizovan transfer

GOTOVA PRIČA: Kalinić napustio Zvezdu, ima novi klub!

Proslavljeni srpski košarkaš prešao u španskog velikana.

Objavljeno:

Posle sjajne sezone u Crvenoj zvezdi, gde je osvojio triplu krunu, Nikola Kalinić je okrenuo novu stranicu u karijeri i od danas je igrač Barselone. Postalo je izvesno ono o čemu se danima spekulisalo.

KALINIĆ DOBIO POZIV OD ŠPANSKOG VELIKANA? Čekamo epilog!

Poznata je Kalinićeva ljubav prema Zvezdi i njenim navijačima, alu u ovom slučaju to nije bilo dovoljno da as ostane u redovima crveno-belih.

Razlozi su sigurno kako finansijske prirode(iako se dugo novac pominjao kao glavna prepreka za realizaciju transfera), tako i činjenica da će srpski igrač biti u mogučnosti da se, u timu koji sa klupe vodi proslavljeni Šarunas Jasikevičijus, bori za najveće domete, kako u Evroligi, tako i u domaćem takmičenju.

KALINIĆ U DELIRIJUMU: Uleteo među "Delije" i onda je počelo...! (VIDEO)

Sigurno je da će Mirotić i drugovi biti oduševljeni da u svojim redovima imaju iskusnog Srbina, koji je godinama sa velikm uspehom branio boje Crvene zvezde, Fenerbahčea i srpske reprezentacije.

1 / 6 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Za kraj pomenimo samo neke od Kalinićevih uspeha: srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju 2016.godine, srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014.godine, osvajanje evrolige sa Fenerbahčeom 2017.godine, osvajanje ABA lige sa Zvezdom u dva navrata - 2015. i ove godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.