EMOTIVAN OPROŠTAJ DAVIDOVCA: Da li je uopšte moguće opisati sve što sam u Zvezdi doživeo? (FOTO)
Dejan Davidovac, Foto: Emilija Jovanović

pet nezaboravnih godina

EMOTIVAN OPROŠTAJ DAVIDOVCA: Da li je uopšte moguće opisati sve što sam u Zvezdi doživeo? (FOTO)

Ne brojim samo pobede, poraze ili trofeje, najvrednija su prijateljstva i uspomene koje će ostati do kraja života - napisao je izmeđui ostalog Dejan Davidovac

Objavljeno:

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, a najnovije pojačanje CSKA Moskve, Dejan Davidovac, oprostio se od crveno-belog kluba putem svog Instagram profila, gde je ostavio emotivnu poruku i sećanje na period od proteklih pet godina.

Davidovac je u Zvezdu došao posle pozajmica u FMP-u i malo-pomalo je gradio svoj status u ekipi. Iako je primarna pozicija bila "trojka", umeo je da bude i organizator igre, ali i da pokrije sve pozicije u reketu kada se to od njega tražilo.

Vremenom je postao omiljeni među navijačima, a sve zahvaljujući svojim zalaganjem i borbom za grb. Ljubav navijača nije bila jednostrana, jer je i košarkaš zavoleo "Delije", a sve je to na neki način sumirao u oproštajnoj poruci.

- Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak... Nisam siguran da li imam dovoljno reči, ni da li je uopšte moguće opisati sve što sam u Zvezdi doživeo. Ne brojim samo pobede, poraze ili trofeje, najvrednija su prijateljstva i uspomene koje će ostati do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali i najveće hvala navijačima koji su mi ulepšali boravak u Zvezdi - napisao je Davidovac.

Dejan Davidovac je u svojoj karijeri osim Zvezde i FMP-a igrao još za Vršac Svislajon i Proleter Naftagas, dok je 2017. godine učestvovao i na NBA draftu gde nije izabran.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.