KALINIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA ZVEZDE: Od ovoga sve zavisi da li ostaje ili koristi opciju iz ugovora!
Nikola Kalinić, Foto: Starsport©

kk crvena zvezda

KALINIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA ZVEZDE: Od ovoga sve zavisi da li ostaje ili koristi opciju iz ugovora!

Srpski reprezentativac nije zatvorio vrata ostanku na Malom Kalemegdanu, već želi određenu sigurnost...

Objavljeno:

Dani neizvesnosti zbog statusa Dejana Radonjića preneli su se i na svlačionicu Crvene zvezde. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Nikola Kalinić iskoristio je opciju izlaska iz ugovora sa osvajačem triple krune.

To znači da je srpski reprezentativac zvanično slobodan u izboru nove sredine, s tim što to ne znači automatski da je zatvorio vrata ostanku na Malom Kalemegdanu. Naime, Kalinić je povukao potez tehničke prirode, kako bi imao određenu sigurnost dok čeka konačni rasplet oko novog ugovora Dejana Radonjića.

Poslednjih dana se pominje kako srebrni reprezentativac Srbije iz Madrida 2014. i Rija 2016. godine ima dogovor sa Barselonom, međutim on još nije doneo nikakvu odluku o nastavku karijere i sačekaće prvo da vidi hoće li čovek koji je jednim delom zaslužan za njegov povratak u redove crveno-belih ostati ili otići. Interesovanje za Kalinića postoji ne samo iz Katalonije, s tim da on želi da sačeka još malo pre nego što sam izabere dalji razvojni put.

Podsetimo, najtrofejniji stručnjak u istoriji Crvene zvezde u sredu putuje za Atinu na pregovore sa upravom Panatinaikosa, posle čega će u četvrtak preseći i staviti paraf na ugovor. Ostaje da se vidi da li će istim nastaviti drugi mandat u klubu gde je postigao najveće trenerske uspehe ili će okrenuti novi list prelaskom u redove atinskog velikana...

Kalinić je kod Radonjića protekle sezone dobio ulogu apsolutnog lidera Crvene zvezde i u istoj se odlično snašao. Postao je MVP Jadranske lige, vodio je klub do odbrane triple krune i zadržao oreol jednog od najboljih evropskih igrača na svojoj poziciji.

Espreso/Mozzartsport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.