PORUKA IZ KLUBA ZA ZVEZDINE NAVIJAČE! Ne brinite, sve je pod kontrolom!
Dejan Radonjić, Foto: Starsport©

PRAVO U CENTAR!

PORUKA IZ KLUBA ZA ZVEZDINE NAVIJAČE! Ne brinite, sve je pod kontrolom!

Crnogorski trener je po završetku sezone istakao da želi da ostane i radi u Beogradu

Objavljeno: 12:58h

Direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljević nije mogao da precizira da li će Dejan Radonjić i naredne sezone predvoditi klub sa Malog Kalemegdana.

Crnogorski trener je po završetku sezone istakao da želi da ostane, a iz redova šampiona Srbije dali su mu rok do kraja meseca da odluči da li prihvata ponuđene uslove za ostanak.

Radonjića danas u Atini očekuju pregovori sa Panatinaikosom.

- Ne radi se ni o kakvom roku, u interesu kluba je da se sve sklopi na vreme. Ne možete zabraniti spekulisanje, pa ne prestaju da ga sele u Panatinaikos. Čujemo se sa trenerom svakodnevno, sve je pod kontrolom. Na vreme ćete znati rasplet. Lično, verujte mi, nemam osećaj šta će Radonjić da odluči. Ali je neprimereno medijsko nagađanje - istakao je Vasiljević za Sport Klub.

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Ranije u utorak, prvi čovek kluba Nebojša Čović je izjavio da je Radonjiću ponuđen vrlo dobar ugovor. Crnogorski stručnjak je tražio garancije za formiranje jakog tima posle odlazaka Ostina Holinsa, Dejana Davidovca, Nejta Voltersa i izvesno Nikole Kalinića.

Tokom trofejne karijere, Radonjić je pored Zvezde vodio i Budućnost i Bajern iz Minhena. Sa crveno-belima je u dva mandata pet puta osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.