SVE NA VIDELO: Predsednik Partizana otkrio koliko su crno-beli platili za igranje u Evroligi, spomenuo i pojačanja!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport

transparentno

SVE NA VIDELO: Predsednik Partizana otkrio koliko su crno-beli platili za igranje u Evroligi, spomenuo i pojačanja!

Pratimo košarkaško tržište svaki dan, imamo nekoliko imena, neću sada o tome

Objavljeno: 17:22h

Košarkaški klub Partizan dobio je specijalnu pozivnicu za učešće u Evroligi sledeće sezone, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović otkrio je uslove pod kojima su ispunjeni kriterijumi za učešće u takmičenju.

Naime, Mijailović je bio gost u emisiji "60 minuta sa Vladom i Acom na MaxBet radiju" i tom prilikom govorio o učešću Partizana u Evroligi, kao i o uslovima koje je klub morao da ispuni.

- Kada smo vratili Obradovića, Partizan je pokazao svoju nameru. Pozivniocu plaćamo 500.000 evra. Minimalan budžet je 7,5 miliona evra. Kada smo aplicirali morali smo da imamo način da ostvarimo budžet. Neće biti jednostavno sakkupiti pare za budžet. Biće mnogo utakmica u ligaškom delu, igraćemo i po tri utakmice nedeljno, uzimaćemo više čartera nego ranije. Očekujem veću podršku navijača da kupuju karte i dolaze na utakmice. Ako smo za sve ove godine otkako sam u klubu rešavali budžet, onda ćemo i sada da ga rešimo. Hvala svima koji su nam pomogli. Borićemo se da ove sezone imamo što veći budžet.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Mijailović je govorio i o pojačanjima i košarkaškom tržištu koje klub prati.

- Pratimo košarkaško tržište svaki dan, imamo nekoliko imena, neću sada o tome. Želimo da se pojačamo, kako bismo ostvarili zavidne rezultate. Zna se i kome ističu ugovori, ne mogu da kažem sa kim će da se nastavi saradnja. Ističu Radetu Zagorcu, Nemanji Dangubiću, istekli su Matijasu Lesoru i Dalasu Muru. Raskinuli smo ugovor sa Rodionsom Kuruksom. Imamo dosta mladu i perspektivnu ekipu, tu su Jam Madar, Balša Koprivica, Tristan Vukčević...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.