PLEJ PARTIZANA ODLUČIO DA ISKULIRA NBA VICEŠAMPIONA: Hoće da se nametne Obradoviću kao starter?!
Jam Madar (desno), Foto: Emilija Jovanović

ostaje u evropi

PLEJ PARTIZANA ODLUČIO DA ISKULIRA NBA VICEŠAMPIONA: Hoće da se nametne Obradoviću kao starter?!

S obzirom da se očekuje odlazak Dalasa Mura i angažman novog plejmejkera, Madar želi da postane prva opcija

Objavljeno:

Plejmejker Partizana, Jam Madar, odlučio je da obavesti čelnike Boston Seltiksa da neće igrati za njih tokom Letnje lige, već da će ostati u Beogradu sa crno-belima s kojima će i proći pripreme, prenosi "Izrael Hajom".

Kako tvrdi ovaj portal, Madar je oabvestio čelnike Bostona da ne želi da igra za njih, već mu je prioritet igranje za reprezentaciju Izraela u narednim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci protiv Poljske i Estonije.

Jam Madar
foto: Emilija Jovanović

Ono što je dobro za Partizan u ovom slučaju jeste to da će Madar sada gotovo izvesno ostati u klubu, jer samim tim što neće igrati na Letnjoj ligi (od 7. do 17. jula) i pokušati da se nametne šampionu Istoka, skoro izvesno neće ni obući dres Seltiksa u sezoni 2022/23.

Podsetimo, Madar je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor prema kom u svakom trenutku može da ode u NBA ligu ukoliko ga klub koji ga je dratftovao (Boston) poželi.

S obzirom da se očekuje odlazak Dalasa Mura i angažman novog plejmejkera, Madar želi da postane prva opcija, naročito otkako se zna da će crno-beli igrati Evroligu.

Poput njega, iste ugovore imaju i Alen Smailagić i Balša Koprivica. Madar je protekle sezone odigrao 33 meča u ABA ligi, a tokom njih je beležio sedam poena u proseku i imao je 2,2 asistencije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.