AMERIKANAC OLADIO 'GROBARE': Ništa od razgovora sa Žocom i dolaska u Partizan!
Malkolm Dilejni (desno), Foto: EPA

jok

AMERIKANAC OLADIO 'GROBARE': Ništa od razgovora sa Žocom i dolaska u Partizan!

Kevina Pantera je sve veoma zabavilo

Objavljeno:

Američkom košarkašku Malkolmu Dilejniju društvene mreže jednostavno su zatrpane porukama navijača Partizana, nakon što se pojavila fotomontaža kako bivši as Olimpije Milano tobože telefonom razgovara sa Željkom Obradovićem.

Dilejni je postao slobodan igrač ovog leta, a sve je krenulo kada je podelio zajedničku fotografiju sa Kevinom Panterom i Zekom Ledejom, sadašnjim igračima Partizana, i napisao u opisu "Moja braća."

Ubrzo je dobio "na tone" poruka od strane Grobara koji su Dilejnija, kao svojevremeno navijači Zvezde, zvali da obuče njihov dres. Međutim, od toga neće biti ništa.

- Ne započinjite glasine. Sve je šala i zabava sa fotografijama i video snimcima, ali u Evropu neću doći ovog leta. Tako da, nemojte da me zatrpavate i hvala unapred - poručio je Amerikanac na Tviteru.

Komentar na njegov status ostavio je i sam Panter, koji je poručio da je ljude bacio u "ludilo". A sam Dilejni je prizano da ga je montaža sa Obradovićem jako nasmejala, kao i da mu je cela Tviter "lajna" puna srpskog jezika.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.