RAT VEČITIH DO ISTREBLJENJA! Sprema se REKORDAN transfer? Spor Zvezde i Partizana oko dva igrača! (FOTO)
Crvena zvezda - Partizan, Foto: Starsport©

nikad vrelije leto pred nama!

RAT VEČITIH DO ISTREBLJENJA! Sprema se REKORDAN transfer? Spor Zvezde i Partizana oko dva igrača! (FOTO)

Kao i uvek, navijači imaju svoje želje, koga bi voleli da vide u dresu omiljenog kluba. Neka imena su očekivana, neka nisu realna, a neka se več godinama provlače kao "potencijalna pojačanja".

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana će igrati naredne sezone u Evroligi, a sportski sektori "večitih" ubrzano rade na pojačanjima, kao i pripremi ugovora za verne "vojnike" pred koje treba izaći sa revidiranim uslovima.

Pred crveno-belima je znatno zahtevniji zadatak jer treba da obezbede ostanak nekoliko ključnih igrača, kao i Dejana Radonjića, dok je prioritet pozicija plejmejkera i centra na kojima se očekuju zvučna pojačanja.

Partizan je već počeo rekonstrukciju tima koji su već napustili Jam Madara bi nastupao u Letnjoj ligi u SAD, a potom i Rodions Kuruc. Iako su crno-beli protekle sezone odradili značajan posao, očekuje se da će biti još iznenađenja.

Crvena zvezda - Partizan
Crvena zvezda - Partizanfoto: Foto: Emilija Jovanovic

Naravno, navijači imaju svoje želje, a ono što je najviše uzburkalo košarkašku javnost u Srbiji je informacija da su naša dva najveća kluba zainteresovan za istog košarkaša, doskorašnjeg plejmejkera Uniksa iz Kazanja Lorenca Brauna.

Bivši košarkaš Zvezde slobodan je košarkaš posle rastanka sa Uniksom. On je ugovor sa ruskim timom prekinuo zbog izostanka tog kluba iz Evrolige i sada gleda opcije koje su usmerene ka tom takmičenju.

Navodno, crno-beli su u prednosti u ovom trenutku, pa se može očekivati nova košarkaška bura. Crno-beli već u svom timu imaju trojicu bivših igrača Zvezde, pa bi ovo bilo previše za navijače...(?)

Naravno, na listi želja "Delija" i "Grobara" dominiraju nekadašnji "ljubimci"

Jan Veseli će po svoj prilici zaigrati za katalonskog velikana Barselonu, a ovoga puta nije pratio srce i zov "Grobara".

Košarkaš Bajerna Dešon Tomas je čini se dugogodišnja želja navijača Partizana, a činjenica da je upravo njihovom podrškom imresioniran možda može biti adut za njegovo potencijalno dovođenje.

Mnogi priželjkuju rekordni transfer ovog leta...

Mladi srpski centar Filip Petrušev ima sezonu za zaborav u šampionu Evrope - Efesu, a spekuliše se da se priprema njegov povratak u Srbiju.

Međutim, "večiti" nisu baš oduševljeni tom idejom.

Talentovani Hrvat Mario Hezonja je već viđen kao pojačanje crno-belih, ali još uvek nema ozvaničenja.

Ne zaboravlja se prvi strani kapiten u KK Partizan...

Jan Veseli, Danilo Anđušić, Leo Vesterman, Vladimir Lučić, kako vam ovo zvuči?

Pre nego što je postala aktuela priča o Lorencu Braunu, bilo je vidovitih...

Međutim, ima onih koji smatraju da je važnije sačuvati okosnicu tima.

Filip Petrušev je poželjan na Mlaom Kalemegdanu, pa je jedan navijač imao direktno piatnje za njegovog menadžera.

Ima i onih koji "lete visoko". Beron, Petrušev, Gudurić...

Međutim, ne bi navijačima Zvezde smetalo ni NBA pojačanje u vidu Nemanje Bjelice, a za Stefana Jovića i Nemanju Nedovića su vrata uvek otvorena.

Videćemo šta će se od ovih želja Deija ostvariti, ali biće ovo izuizetno burno leto...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.