NIKOLA PEKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU! Visoka pozicija u klubu za koji već dugo navija!
Nikola Peković izabran za člana Upravnog odbora Zlatibora, Foto: AP

kakvo pojačanje!

NIKOLA PEKOVIĆ SE VRAĆA U SRBIJU! Visoka pozicija u klubu za koji već dugo navija!

Peković je posle fantastične igračke karijere, prerano završene zbog povreda, bio izabran za predsednika Partizana. Zatim je 2019. godine bio tim menadžer reprezentacije Crne Gore, da bi prošlog proleća bio izabran za predsednika Košarkaškog saveza Crne Gore.

Objavljeno:

Nikola Peković se vratio u srpsku klupsku košarku.

Legendarni centar, koji je po završetku karijere jedno vreme bio i predsednik Partizana, novi je član Upravnog odbora Zlatibora, šampiona Košarkaške lige Srbije i ABA 2 lige, koji zbog pravila o ograničenom broju klubova iz jedne zemlje i pored titule u drugom rangu regionalnog takmičenja nije stekao pravo nastupa sledeće sezone u ABA ligi.

DARKO ŠARIĆ NIJE VLASNIK LUKSUZNE VILE NA DEDINJU: Pritvor izdržava u kući SLAVNOG KOŠARKAŠA, njegovog KUMA!

- Nikola je novi član našeg Uopravnog odbora - rekao je predsednik kluba iz Čajetine koji je sa ulaskom u upravu nekadašnjeg asa Partizana, Panatianikosa i Minesote jasno stavio do znanja da želi sledeće sezone da napravi bar jedan iskorak više, odnosno da se plasira u ABA 1 ligu gde mu je i mesto prema rezultatima iz prošle sezone. Potvrdio je Mozzart Sport

Ovaj potez je neočekivan samo za neupućene, jer je Nikola već pomagao Čajetincima, a neretko je bio i na tribinama tamošnje hale kada je Zlatibor igrao mečeve u KLS.

Nikola Peković
foto: AP

Inače, Skupština Zlatibora je na Sednici reizabrala Pelverovića za predsednika, a Nebojšu Božovića za sekretara kluba i u naredne četiri godine, dok su se starim članovima upravnog odbora (Đorđe Aleksandrić, Arsen Đurić, Željko Maksimović, Zoran Simeunović, Aleksandar Marković, Desko Marjanović, Vide Marić, Gvozden Starčević, Vladimir Živanović, Aleksandar Lijeskić, Nikola Knežević), uz Nikolu Pekovića, pridružili još legenda kluba Želimir Džambić, zatim direktor sportske hale na Zlatiboru Nikola Novaković i direktorka Gondole Bojana Božanić.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.