BRIGA ZA ZVEZDU: Raste neizvesnost na Malom Kalemegdanu!
Najuspešniji trener crveno-belih, Dejan Radonjić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

nema odmora za upravu kluba!

BRIGA ZA ZVEZDU: Raste neizvesnost na Malom Kalemegdanu!

Neće biti lako da ih sve održe na okupu

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda zaokružila je sezonu, kada pogledaju šta su postigli u njoj mogu biti zadovoljni, tripla kruna ne može ih ostaviti ravnodušnim ili u oblaku nezadovoljstva i briga. Igrači mogu mirno da odmaraju nakon velikog učinka, ali menadžment i klupska administracija imaju o čemu da razmišljaju, jer pojedinim ključnim igračima ističe ugovor.

Naravno, prioritet je da se zadrži Dejan Radonjić, najuspešniji trener crveno-belih uz čiju su komandu osvojili 15 trofeja. Doduše, obostrana je želja nastavka saradnje, pa bi veće iznenađenje bilo da 52-godišnjak ne nastavi da trenira beogradski klub. Tu odluku učvrstili su i navijači sa skandiranjem njegovom imena.

EMOTIVNI OPROŠTAJ OD CRVENO-BELOG DRESA: Zvezda, Delije, moja braća!

Šest nedelja pre zvaničnog početka Evrolige, igrači će se okupiti, a Crvena zvezda i tu ima pune ruke posla, pa je i pitanje ko će se sve pojaviti na treningu uoči najprestižnijeg evropskog takmičenja.

Ugovor je istekao kapitenu Branku Laziću, koji je brani boje kluba od 2011. godine i bio je delotvorac osvajanja srebra na Evrobasketu 2017. Dejanu Davidovcu takođe ističe saradnja sa crveno-belima, on je raznovrsan igrač koji je pokazao učinak na četiri pozicije.

KK Crvena zvezda
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Što se stranaca tiče, ni tu neće biti lako, ugovor je istekao Nejtu Voltersu, 31-godišnjaku sa iskustvom iz NBA, bio je član Milvoki Baksa u periodu od 2013. do 2015. godine. Iskusni plej je već napustio Srbiju pre osvajanja trećeg trofeja, a ljubimac Delija Majk Cirbes je takođe potvrdio da ponovo napušta Mali Kalemegdan. Ostin Holins je takođe pod znakom pitanja, mada nije tajna da se Amerikancu ostaje u Beogradu.

Ostali su vezani ugovorom, a među njima je i igrač sa najvišim rejtingom, Nikola Kalinić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.