GDE IMA DIMA, IMA I VATRE! Partizan dovodi STRAŠNO pojačanje za Evroligu! (FOTO)
KK Partizan, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

bum!

GDE IMA DIMA, IMA I VATRE! Partizan dovodi STRAŠNO pojačanje za Evroligu! (FOTO)

O ovome se već spekulisalo, ali izgleda da su crno-bli na pragu dogovora

Objavljeno: 19:36h

Odmah nakon što je zvanično obelodanjeno da će Partizan sledeće godine igrati Evroligu, krenulo je povezivanje sa velikim brojem potencijalnih pojačanja za narednu sezonu. Jedan od njih je i Mario Hezonja, hrvatski reprezentativac koji je prošle sezone sa uspehom nosio dres Uniksa, a tokom karijere je istakao da poseduje simpatije prema beogradskim crno-belima u većoj meri nego što je to slučaj sa rodnom Cibonom.

Sada je maštu navijača "parnog valjka" dodatno podgrejao i Alesandro Mađi, novinar specijalizovanog košarkaškog sajta "Sportando", koji je na svom tviter profilu napisao da je stvar blizu dogovora.

Italijan je istakao da je, po određenim izvorima iz Srbije, Hezonja blizu potpisa za Partizan, što je izazvalo lavinu komentara.

Košarkaš Uniksa iz Kazanja mogao bi ovog leta da napusti ruski klub, s obzirom da neće igrati Evroligu, a da su ambicije hrvatskog igrača velike. Nekadašnji NBA igrač biće jedan od traženijih košarkaša na letnjoj pijaci i navijači Partizana ga sada zovu da obuče crno-beli dres.

Mario Hezonja
Mario Hezonjafoto: EPA/STR

Partizan se posle osam godina vratio u elitno košarkaško takmičenje i uskoro će krenuti sa sklapanjem tima za narednu sezonu i sigurno da bi Mario Hezonja bio veliko pojačanje.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.