DOMOVIĆ BULUT OTVORIO DUŠU: Tokio i dalje boli, PROGANJAĆE ME ZAUVEK! KSS mi nije dao odrešene ruke...
Dušan Domović Bulut, Foto: Profimedia

ne može da prežali ZLATO SA OI

DOMOVIĆ BULUT OTVORIO DUŠU: Tokio i dalje boli, PROGANJAĆE ME ZAUVEK! KSS mi nije dao odrešene ruke...

Iako je u bogatoj karijeri osvojio pregršt trofeja, među kojima četiri zlata na svetskim i dva najsjajnija odličja na evropskim prvenstvima, a dugo vremena bio je najbolji basketaš na FIBA rang listi žal za zlatom na Olimpijskim igrama u Tokiju i dalje postoji

Objavljeno:
Pionir basketa 3x3 na ovim prostorima i bez svake sumnje najbolji reprezent Srbije u ovom sportu u svetu Dušan Domović Bulut doputovao je u Čikago gde se priprema za svoje drugo uzastopno učešće u BIG 3 ligi, najkvalitetnijem svetskom takmičenju.

Prošle godine bio je prvi Evropljanin koji je učestvovao u ovoj ligi, a zahvaljujući sjajnim partijama ukazana mu je čast da ove sezone, koja startuje 19. juna, bude kapiten ekipe Elijensa i zajedno sa trenerom Rikom Mahornom, bivšim igračem Detroit Pistonsa i članom Kuće slavnih izabere tim.

Iako je u bogatoj karijeri osvojio pregršt trofeja, među kojima četiri zlata na svetskim i dva najsjajnija odličja na evropskim prvenstvima, a dugo vremena bio je najbolji basketaš na FIBA rang listi žal za zlatom na Olimpijskim igrama u Tokiju i dalje postoji.

1 / 6 Foto: Profimedia

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.