ĐORĐEVIĆ PRED VRATIMA NOVOG KLUBA! Posle Fenera na redu je drugi VELIKAN!
Aleksandar Đorđević, Foto: Starsport

nema vremena za gubljenje

ĐORĐEVIĆ PRED VRATIMA NOVOG KLUBA! Posle Fenera na redu je drugi VELIKAN!

Srpski stručnjak bi uskoro mogao da pronađe novi angažman

Objavljeno: 21:54h

Nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević je osvojio titulu sa Fenerbahčeom u turskom šampionatu, savladavši u finalu prvaka Evrope Efes rezultatom 3-1 u seriji.

Međutim, uprkos ovom uspehu, već se znalo da do produžetka saradnje neće doći.

Uprava Makabija iz Tel Aviva traga za novim trenerom, a Ponos Izraela je već kontaktirao španskog stručnjaka Ćavija Paskvala.

Kako je iskusni strateg odlučio da nastavi misiju na klupi iz Sankt Peterburga, u Tel Avivu su se okrenuli novim rešenjima, a sledeći pik je legenda srpske košarke Aleksandar Saša Đorđević.

Đorđević se, ipak, oprostio od Fenera i na njegovom mestu će u narednoj sezoni sedeti Dimitris Itudis, dok se Srbin pominje u najužoj konkurenciji da preuzme Ponos Izraela.

Aleksandar Đorđević
Aleksandar Đorđevićfoto: Profimedia

Istina, kao drugi pik, posle Paskvala, u Makabiju figurira legendarni as Odad Kataš, ali ako pregovori sa nekadašnjim reprezentativcem propadnu, čelnici Izraelaca okrenuće se Aleksandru Đorđeviću.

Tu se ne završava spisak želja kluba iz Tel Aviva, pa se posle Đorđevića, pominje i hrvatski stručnjak Velibor Perasović koji je do izbacivanja Uniksa iz Evrolige, sa timom iz Kazanja ostvarivao sjajne rezultate.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.