VLAŽNI SNOVI GROBARA: Ko su fudbaleri i košarkaši koji bude maštu navijača Partizana već godinama? (FOTO)
Foto: Reuters, AP, Filip Plavčić, Dado Đilas

možda nekad i dođu

VLAŽNI SNOVI GROBARA: Ko su fudbaleri i košarkaši koji bude maštu navijača Partizana već godinama? (FOTO)

Oni su tiha patnja navijača Partizana...

Objavljeno: 11:57h

Jusuf Nurkić

foto: Fonetap

Košarkaš Denver Nagetsa nikada nije krio svoje emocije prema Partizanu i uvek je isticao da se nada da će pred kraj karijere postao deo kluba iz Humske.

- Verujem da ću jednog dana i doći u Partizan. Ali, pre toga sam siguran da ću se vratiti u Zadar i to u najboljim godinama, jer to je moj klub, oni su mi dali najviše. Obećao sam mojim Zadranima. I s nestrpljenjem čekam taj dan. Jer bez tog kluba, bez tog grada i tih ljudi, ni moja karijera ne bi bila ovakva kakva je trenutno. Ali, kažem vam da verujem da ću jednog dana doći Partizan, bar zbog te publike - izjavio je Nurkić pre nskoro dve godine.

Vladimir Dragičevič

foto: Fonet

Mnogo puta je crnogorski centar bio na pragu Partizana, a poslednji put ove jeseni. Ipak, nikada se kockice nisu poklopile, ni kada je trener crno-belih Duško Vujošević, a ni sada kada na klupi kluba iz Humske Aleksandar Džikić.

- Dejan Radonjić mi je kao drugi otac, trenirao me je u Budućnosti. Ali, zbog ogromne ljubavi koje gajim prema Partizanu ne bi imalo smisla da sam došao među crveno-bele - rekao je svojevremeno Dragičevič.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.