VLAŽNI SNOVI GROBARA: Ko su fudbaleri i košarkaši koji bude maštu navijača Partizana već godinama? (FOTO)
Foto: Reuters, AP, Filip Plavčić, Dado Đilas

možda nekad i dođu

VLAŽNI SNOVI GROBARA: Ko su fudbaleri i košarkaši koji bude maštu navijača Partizana već godinama? (FOTO)

Oni su tiha patnja navijača Partizana...

Objavljeno: 11:57h

Mirza Teletović

foto: Reuters

Jedan od najboljih košarkaša na ovim prostorima, Mirza Teletović maltene je već bio u Partizanu, ali se na kraju ipak odlučio da iz Slobode ode u Ostende.

- Bio sam na korak od Partizana, još dok sam igrao u Slobodi iz Tuzle. To je maltene bilo gotovo, ugovor na četiri ili pet godina. Međutim, dobio sam priliku da idem u belgijski Ostende. Sada kad pogledam unazad, sigurno da bi bilo dobro za mene da sam zaigrao u Partizanu, pre svega zbog trenera i zbog odnosa prema mladim igračima koji je tad bio u beogradskom klubu. Međutim, i ovaj korak koji smo napravili pokazao se kao dobar - reka je Teletović.

Boštjan Nahbar

foto: Nebojša Mandić

Slovenački košarkaš nikada nije krio svoje simpatije prema Partizanu. Uvek je o crno-belima govorio o superlativima, a njegova izjava u vreme kada je klub iz Humske igrao Evroligu, da je Pionir evropski Medison Skver Garden dovoljno govori, a svojevremeno je rekao i da se nikada ne zna da li će završiti u Partizanu.

- Partizan je klub sa ogromnom tradicijom, sa uspostavljenim sistemom koji odlično funkcioniše, tako da oni uvek imaju šansu. Istakao bih da je Partizan veliki klub i da se nikad ne zna šta nosi budućnost - rekao je Nahbar.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.