VLAŽNI SNOVI GROBARA: Ko su fudbaleri i košarkaši koji bude maštu navijača Partizana već godinama? (FOTO)
Foto: Reuters, AP, Filip Plavčić, Dado Đilas

možda nekad i dođu

VLAŽNI SNOVI GROBARA: Ko su fudbaleri i košarkaši koji bude maštu navijača Partizana već godinama? (FOTO)

Oni su tiha patnja navijača Partizana...

Objavljeno: 11:57h

Uvek je bilo i biće sportista u Srbiji koji navijaju za Crvenu zvezdu ili Partizan, a da nikada nisu igrali za neki od tih timova, iako su kasnije napravili sjajne karijere i često isticali da bi voleli da odigraju makar jednu sezonu u voljenom timu.

Zato smo mi odlučili da se podsetimo svih onih košarkaša i fudbalera koji su izražavali naklonost ka najvećim srpskim klubovima.

Pre nedelju dana ste mogli da pročitati koji to sportisti su tiha patnja Delija već godinama, a sada ćemo pisati o tome i kada je reč o Grobarima.

Delije godinama već sanjaju da ih vide u crveno-belom dresu! Da li će im se ikada san ostvariti? (FOTO) (VIDEO)

Evo spiska igrača koje navijači Partizana sanjaju da vide u crno-belom dresu.

KOŠARKAŠI:

Mario Hezonja

foto: Saša Pavlić Koky

Hrvatski košarkaš pre nego što je postao član Barselone bio je na prag od prelaska u Partizan. Čak je i tadašnji trener crno-belih, Duško Vujošević bio na sastanku sa njegovim roditeljima, ali su oni ipak zbog pritiska hrvatske javnosti odlučili da se njihov sin preseli u Španiju.

- Bilo je tu i istine, naravno. To je tada bila moja velika želja, međutim... Duleta poznajem fenomenalno, Bogdana i danas poznajem fenomenalno, dosta ljudi iz kluba poznajem fenomenalno - rekao je Hezonja pre dve godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.