"ŽELIM DA MU PLJUNEM POSRED GLAVE!" - Ukrajinac besan na Nikolu Milutinova!
Nikola Milutinov, Foto: Profimedia

bez zadrške

"ŽELIM DA MU PLJUNEM POSRED GLAVE!" - Ukrajinac besan na Nikolu Milutinova!

Ko god nije Rus, nemam poštovanja prema njemu - napoemnuo je Prošuta

Objavljeno:

Rat u Ukrajini se odrazio na mnoge sportske događaje i takmičenja, a kako ne bi na košarkašku ligu Istočne Evrope, VTB ligu. Iako je došlo do brojnih nepredviđenih situacija zbog kojih je određen broj klubova odlučio da napusti takmičenje (Zjelona Gora i Kalev Kramo), nedavno smo dobili šampiona - Zenit iz Sankt Peterburga.

Ipak, nije svima bilo milo što se plej-of ovog takmičenja odigrao do samog kraja, a među njima je bio i jedan ukrajinski novinar, koji je odlučio da putem društvenih mreža javno prozove i opsuje sve strane košarkaše koji su nastavili da igraju u Rusiji za vreme sukoba u Ukrajini.

Tako se Oleksandr Prošuta dotakao i Nikole Milutinova, nakon što je na svom Tviter nalogu besno reagovao na vest da bi Ćavi Paskval mogao da odluči da ostane trener Zenita i naredne sezone.

- Kad pročitam kako će Ćavi Paskval ostati u Zenitu... Želim da mu pljunem posred glave. I svakom iz njegovog stručnog štaba. Ko god nije Rus, nemam poštovanja prema njemu. N-u-l-a - napisao je Prošuta u svojoj prvoj objavi, a zatim se ustremio ka igračima.

- Možete da mi kažete da nemam poštovanja i slično. Odj****e. Želim da pljunem u lice svakom stranom igraču koji je igrao u plej-ofu VTB Lige. Imam ceo spisak. Neću to učiniti, ali ako mi tražite da poštujem Marija Hezonju, Vila Klajburna ili Nikolu Milutinova... - glasila je poruka Pršute.

Prema nekim navodima, Milutinov bi naredne sezone mogao da se vrati put Grčke i zaduži dres Olimpijakosa, ali više se očekuje da ostane u CSKA iz Moskve.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.