JOŠ ĆE SE IGRATI U FINALU TURSKE LIGE: Efes ostao u igri za titulu, Micić i Larkin izborili utakmicu broj 4!
Larkin i Micić, Foto: Starsport©

finalna serija

JOŠ ĆE SE IGRATI U FINALU TURSKE LIGE: Efes ostao u igri za titulu, Micić i Larkin izborili utakmicu broj 4!

Sledeći meč finalne serije se igra u ponedeljak i domaćin će biti Efes koji će sigurno želeti da seriju uvede u "majstoricu"

Objavljeno:

Košarkaši Efesa savladali su Fenerbahče u trećoj utakmici finalne serije rezultatom 103:92 i tako sprečili rivala da bez poraza osvoji domaći šampionat.

Tim Ergina Atamana je doživeo napadačku rapsodiju na ovom meču, a inicijativu na protivničkom delu terena su predstavljale dve glavne šuterske opcije – Šejn Larkin i Vasilije Micić.

Šejn je proveo 38 minuta na parketu što mu je bilo dovoljno da ubaci čak devet trojki iz samo 14 pokušaja i stigne do ukupno 37 poena uz pet skokova i tri asistencije. Pratio ga je srpski plejmejker sa 29 poena za 27 minuta (9/15 iz igre, 5/8 za tri) uz sedam asistencija.

Na drugoj strani u ekipi Aleksandra Đorđevića je najbolji bio Anri Pijerija sa 21 poenom i četiri asistencije, dok je Marko Gudurić dodao 14 poena, četiri asistencije i tri skoka.

Ekipe su bile izjednačene i smenjivale se u vođstvu tokom prvog poluvremena, da bi Efes u trećoj deonici došao do dvocifrene prednosti kada se utakmica "lomila". Najbliže što je Fener uspeo jeste da se vrati na četiri poena zaostatka i to je bilo sve.

Nijedna četvrtina nije otišla ispod 40 poena i ono što nam ostaje jeste da se nadamo da ćemo u ovakvoj šuterskoj večeri dve ekipe uživati i u trećoj utakmici.

Sledeći meč finalne serije se igra u ponedeljak i domaćin će biti Efes koji će sigurno želeti da seriju uvede u "majstoricu".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.