NEVEROVATNA SITUACIJA! Moraju da prose kako bi igrale na Svetskom prvenstvu!
Košarkaška lopta, Foto: EPA/Kai Foersterling

SITUACIJA JE OČAJNA!

NEVEROVATNA SITUACIJA! Moraju da prose kako bi igrale na Svetskom prvenstvu!

Iznos koji je potreban za troškove u Australiji je 55.000 australijskih dolara, ili prevedeno u evre nešto ispod 37.000

Objavljeno: 13:49h

Neverovatna vest dolazi nam iz komšiluka, gde Košarkaški savez Bosne i Hercegovine nije u mogućnosti da svojoj ženskoj reprezentaciji obezbedi finansijska sredstva za učešće na Svetskom prvenstvu u Australiji.

Situacija u KSBiH je očajna. Nedavno je mesto predsednika napustio Mirza Teletović, a ovakav potez ljudi iz saveza najbolje govori u kakvom se stanju nalazi košarka u toj zemlji.

Amer Čolan, generalni sekretar KSBiH, poslao je zahtev konzulu u Australiji Amiru Šahinoviću kako bi zajedno pokrenuli akciju skupljanja novca za nastup košarkašica na Svetskom prvenstvu.

Iznos koji je potreban za troškove u Australiji je 55.000 australijskih dolara, ili prevedeno u evre nešto ispod 37.000 evropskih novčanica. Odziv navijača je veoma dobar, i do sada su sakupili 6.000 australijskih dolara.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je smeštena u Grupu A, a protivnici su joj SAD, Belgija, Kina, Portoriko i Južna Koreja.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupa i Džankel Džouns, jedna od najboljih košarkašica na svetu, koju zovu ženskim Kevinom Durentom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.