Nekada Divac i Stojaković, SADA JOKIĆ I JOVIĆ: San mi je da upoznam Nikolu!
Nikola Jović, Foto: Tweetr/ AltitudeTV

denver nagets

Nekada Divac i Stojaković, SADA JOKIĆ I JOVIĆ: San mi je da upoznam Nikolu!

Mladi biser Mege Nikola Jović otputovao je u Ameriku gde je trenirao sa Denver Nagetsima, a ujedno ih je oduševio svojim košarkaškim repertoarom.

Objavljeno:

Sve to videli smo u okviru priprema za NBA draft, na kojem se Joviću projektuje da završi u Denveru, koji ima 21. pik na narednom draftu.

Nakon treninga novinare je zanimalo da li poznaje nekadašnjeg igrača Mege, a sada veliku NBA zvezdu Nikolu Jokića.

- Nikad ga nisam upoznao. To je stvar koju sam oduvek želeo da uradim. Nadam se da ćemo se upoznati uskoro, poručio je Jović i nastavio:

- Za mene san postaje stvarnost. Pogotovo zato što treniram sa Nagetsima. Ljudi u Srbiji vole košarku. Jokić je dvostruki MVP, i sada sva deca žele da igraju košarku

Snimci sa treninga pokazaju da je Jović pokazao fantastične šuterske sposobnosti.

- Pokazao sam po malo od svega. Šut, pas, odbrana, igranje na niskom postu. Gledam na sebe kao na osobu koja uvek zna šta trener želi od mene na terenu. Ako želi da budem spot-ap šuter, biću to. Ako želi da igram u tranziciji, radiću to. Ako želi da čuvam svih pet pozicija, pokušaću i to.

Svestan je mladi igrač da je pred njim period adaptacije.

- Mečevi u Evropi i ovde su zaista drugačiji. Ovde se igra u brzom tempu sa dosta šuteva. Znam da će biti teško, ali volim košarku. Ako imate strast prema igri, sve će biti dobro, rekao je Jović.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.