HITNO NAPUSTIO BEOGRAD! Crvena zvezda bez jednog od NAJBOLJIH napada triplu krunu!
Košarkaši Zvezde, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

HITNO NAPUSTIO BEOGRAD! Crvena zvezda bez jednog od NAJBOLJIH napada triplu krunu!

Amerikanac zatražio dozvolu da napusti Beograd pre kraja sezone

Objavljeno: 13:05h

Titule Kupa Radivoja Koraća i ABA lige su osvojene, a Crvenoj zvezdi ostaje da pokuša da objedini triplu krunu takmičenjem u košarkaškoj Superligi Srbije.

Najvažniji cilj je ispunjen, a Dejan Radonjić će morati po novi trofej bez važne karike.

Crvena zvezda će domaće prvenstvo bez startnog plejmejkera Nejta Voltersa.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta Amerikanac je iz privatnih razloga zamolio upravu i dobio dozvolu da ode kući, pa ga neće biti u polufinalnoj seriji sa Megom, i potom u potencijalnom finalu.

Nejt Volters
Nejt Voltersfoto: Emilija Jovanović

Crvena zvezda je stoga rukovodstvu takmičenja prijavila spisak igrača bez Voltersa na listi.

Ulogu organizacije igre ekipe crveno-belih preuzeće Stefan Marković i Nikola Ivanović, dva preostala plejmejkera u timu Dejana Radonjića.

- Klub obaveštava javnost da je američki bek zbog neodložnih i hitnih porodičnih obaveza uz dogovor i odobrenje kluba otputovao u Sjedinjene Američke Države i neće nastupati za klub u predstojećoj ligi Srbije i završnici. KK Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje se Nejtu na svemu što je učinio za Crvenu zvezdu gde je i tokom drugog boravka potpuno opravdao očekivanja- navodi se u saopštenju kluba.

Volters je ove sezone u ABA ligi prosečno beležio 8,4 poena uz 3,5 skokova i 2,4 asistencije. U Evroligi je bio još bolji i u proseku ubacivao 10,9 poena uz 3,6 asistencije i 2,6 skokova po meču. Mada je u Evroligi imao i značajno veću minutažu i sve skupa ostavio vrlo dobar utisak u drugom mandatu u crveno-belom dresu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.