LUDO SLAVLJE KOŠARKAŠA ZVEZDE SA DELIJAMA: Poneli im pivo, miljenik zaokružio sve BAKLJADOM! (VIDEO)
Slavlje košarkaša Zvedze sa navijačima, Foto: Espreso sport

jedva čekali

LUDO SLAVLJE KOŠARKAŠA ZVEZDE SA DELIJAMA: Poneli im pivo, miljenik zaokružio sve BAKLJADOM! (VIDEO)

Došlo je sinoć do pražnjenja dvorane, ali i do velikog pražnjenja emocija kod svih igrača Crvene zvezde

Objavljeno: 07:41h

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u ABA ligi pobedivši Partizan u petoj utakmici finalne serije, meču koji je trajao čak tri i po sata i koji je imao prekid dug 50 minuta u trećoj deonici zbog pražnjenja celokupne dvorane - 80:77.

Došlo je pražnjenja dvorane, ali i do velikog pražnjenja emocija kod svih igrača Crvene zvezde koji su izleteli ispred hale kako bi proslavili titulu sa svojim navijačima.

Videli smo apsolutno sve, igrači su došli pred 'Delije' u raznim izdanjima, neki su sa sobom poneli flaše piva, neki su došli razgolićeni, a neki su poneli i pirotehniku kako bi razgalili prisutne navijače.

Tako su među najveselijima bili Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević i Dejan Davidovac koji su vodili navijanje, a njima su navijači pevali i mnogobrojne pesme dok su se okolo videli i žandarmi koji su održavali sve u granicama reda.

Zanimljiv je bio i način na koji je Stefan Marković došao pred navijače. Skinuo je dres sa sebe, pa i šorts i ostao je samo u donjem vešu, ali ga ni to nije sprečilo da zapeva sa Delijama.

Kulminacija svega desila se kada se pred navijačima pojavio Marko Simonović, koji je zapalio baklju, a kojeg su navijači šaljivo upitali - da li je huligan?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.