USPELI SMO DA SE IZDIGNEMO I POBEDIMO, OVE SCENE NIKOME NISU POTREBNE: Kalinić je bio konkretan posle utakmice!
Nikola Kalinić, Foto: Espreso/Emilija Jovanović

sve je rekao

USPELI SMO DA SE IZDIGNEMO I POBEDIMO, OVE SCENE NIKOME NISU POTREBNE: Kalinić je bio konkretan posle utakmice!

Pokušali smo da se oporavimo što je brže moguće

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić nije krio uzbuđenje nakon slavlja njegove ekipe u finalu ABA lige protiv Partizana.

Krilni igrač se naročito osvrnuo na dešavanja na tribinama koje su ispražnjene tokom treće deonice zbog gađanja sudija raznim predmetima.

- Sami ste prisustvovali kakva utakmica i kakva serija. Bilo je mučno. Ovakve scene nisu nikome prijatne. Ubacivanje predmeta posle toliko upozorenja. Dokle više? Uspeli smo da se uzdignemo i pobedimo. Borili smo se kao lavovi, više smo želeli pobedu i na kraju smo zasluženo stigli do titule. Strašan podvig - rekao je Kalinić.

Meč je prekinut, nakon čega je Zvezdi dato 40 minuta da isprazni tribine. Kalinić je otkrio šta su saigrači i on radili tokom te pauze nakon koje su se vratili kao bolji tim.

- Pokušali smo da se oporavimo što je brže moguće. Da povratimo energiju, da pojedemo nešto. Bilo je razgovora i o tome da se utakmica igra sutra. Tokom pauze smo imali dogovor da samo sve od sebe, bez navijača, sa sudijama ili bez njih. Zaista smo dali sve od sebe, zasluženo smo stigli do trona - zaključio je Kalinić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.