ZVEZDIN VODIČ NAVIJAČIMA PRED 'MAJSTORICU' SA PARTIZANOM: Precrtane petarde, flaše, upaljači, a ove 2 stavke mogu!
Košarkaši Zvezde, Foto: Emilija Jovanović

poslednji apel

ZVEZDIN VODIČ NAVIJAČIMA PRED 'MAJSTORICU' SA PARTIZANOM: Precrtane petarde, flaše, upaljači, a ove 2 stavke mogu!

U klubu sa Malog Kalemegdana su se čak odlučili na vizuelna uputstva kako navijati fer i sportski u odlučujućoj utakmici serije

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan imaće završni čin u finalu ABA lige večeras od 20.00. Nije moglo dramatičnije, pošto će peti meč odlučivati o šampionu.

Zvezda ima prednost stečenu u regularnom delu sezone, pošto će se igrati pred navijačima crveno-belih.

Pošto je u dosadašnjim mečevima bilo nemilih scena, mnogi s razlogom strahuju da će se one ponoviti i u "majstorici", naročito kao revanšizam za žestoke nerede tokom treće utakmice, kada je Partizan bio domaćin, a kada su igrači Zvezde gađani i topovskim udarima, trener Dejan Radonjić mobilnim telefonom, kao i kišom upaljača.

1 / 5 Foto: Starsport©

Ipak, u Crvenoj zvezdi se nadaju da će navijači navijati fer i sportski i da nećemo gledati nemile scene.

Zvezda je objavila i pamflet koji deli na društvenim mrežama, gde apeluje na navijače da se navija glasno, fer i sportski i da se ništa ne ubacuje u teren.

- Dragi zvezdaši, čeka nas najvažnija utakmica ove sezone - utakmica za trofej. Navijajmo za Crvenu zvezdu najglasnije i najbučnije, onako kako samo mi znamo i umemo: glasno, fer, sportski i korektno. Pomozi klubu u utakmici godine, ne bacaj ništa na teren, već budi uz tim sada kada je najvažnije. Budi uz Zvezdu, svi kao jedan - navode iz Crvene zvezde.

Na letku su precrtani upaljači, privesci, čaše za piće, topovski udari i staklene flaše, dok su kao dve dozvoljene stvari naznačeni navijanje i aplauzi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.