OČEKUJEM ZANIMLJIVU UTAKMICU, NEKA POBEDI BOLJI: Obradović smiruje strasti pred majstoricu!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

lepo

OČEKUJEM ZANIMLJIVU UTAKMICU, NEKA POBEDI BOLJI: Obradović smiruje strasti pred majstoricu!

Usled incidenata na drugoj utakmici finalne serije, deo gledališta će biti zatvoren

Objavljeno:

Pred "majstoricu" u finalu ABA lige javnosti su se obratili Željko Obradović i Rade Zagorac.

Partizan u ponedeljak u 20 časova gostuje Crvenoj zvezdi u utakmici koja će odlučiti šampiona ABA lige.

Usled incidenata na drugoj utakmici finalne serije, deo gledališta će biti zatvoren, a KK Partizan izražava nadu da će atmosfera u samoj dvorani "biti nalik onoj iz četvrte utakmice kada ozbiljnijih ispada nije bilo i da će nakon finalne serije moći da se govori samo o košarci i pobedi tima koji više pokaže na terenu".

Pred odlučujuću meč, svoja očekivanja je izneo kapiten Rade Zagorac. - Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala Jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudila različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Mislim da će u petoj utakmici... 'Ajde opet ono malo izlizano da u derbiju nema pravila i taktike i sličnih stvari, ali mislim da se sve svodi na petu utakmicu i verujem da je sezona, onakva kakva je bila zaslužila da se sve završi u toj jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema puno mesta za neke izmene između utakmica, ovo je možda dan više, poslužiće ekipama da se regenerišu i mi ćemo videti šta možemo da ipak pripremimo za tu petu utakmicu - poručio je Zagorac.

Večiti derbi
foto: Espreso/Eimlija Jovanović

Trener crno-belih, Željko Obradović pred meč odluke kaže. - Treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na sve ove četiri utakmice koje smo odigrali. Detalji mali ponovo. Ono što bih ja voleo da ekipa ima isti moral, istu želju i požrtvovanje kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji. Analizirali smo mnogo ovih prethodnih sedam dana sve neke sitne detalje, naravno da se bavimo time kao što se time bave i u Crvenoj zvezdi. Očekujem zaista zanimljivu utakmicu i neka pobedi bolji - istakao je Obradović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.