POZNATA TEŽINA POVREDE VASE MICIĆA: Kako je prošao MVP Evrolige?
Vasilije Micić, Foto: Starsport©

važna vest za efes i kss

POZNATA TEŽINA POVREDE VASE MICIĆA: Kako je prošao MVP Evrolige?

Na prvi pogled, povreda je delovala strašno, a navijači Efesa i reprezentacije Srbije već su "otpisali" košarkaša koji bi morao na oporavak

Objavljeno:

Košarkaši Efesa pobedili su Galatasaraj 104:77 u 5. meču polufinala prvenstva Turske, a meč je obeležila povreda srpskog plejmejkera Vasilija Micića.

Aktuelni MVP Evrolige se podigao na šut za tri poena, pogodio, ali je pri doskoku nezgodno stao na Morisa Ndura. Odmah je pao Micić i previjao se po parketu sa bolnom grimasom na licu. Na kraju je i zaplakao, a koliko je bilo bolno dovoljno govori da je morao da uz pomoć kolica bude odvezen sa parketa.

Na prvi pogled, povreda je delovala strašno, a navijači Efesa i reprezentacije Srbije već su "otpisali" košarkaša koji bi morao na oporavak.

Ipak, mediji u Turskoj prenose da povreda nije teže prirode. Kako navode, Micić će odmarati samo u prvom narednom meču finalne serije, koju njegov tim igra sa Fenerbahčeom. Obavljeni pregledi pokazali su da je košarkaš imao mnogo sreće i da će se posle kraće pauze vratiti na teren.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.