OPŠTI HAOS: Bivši trener Partizana u središtu SKANDALA! UDARIO PROTIVNIKA, ŽESTOKA RASPRAVA, PSOVKE! (VIDEO)
Nenad Čanak, Foto: Starsport©

litvanija

OPŠTI HAOS: Bivši trener Partizana u središtu SKANDALA! UDARIO PROTIVNIKA, ŽESTOKA RASPRAVA, PSOVKE! (VIDEO)

Trener Lijetkabelisa Nenad Čanak našao se u centru incidenta na trećem meču finalne serije litvanske lige

Objavljeno: 20:43h

Sve je počelo kada je košarkaš Ritasa Arnas Butkevičius nenamerno laktom udario Dovidasa Gedraitasa nakon čega je on završio na zemlji, a sudije su odlučile da ne prekidaju meč. Nakon toga su igrači domaće ekipe poentirali, što je razljutilo Čanka.

Nekadašnji trener Partizana se drao na sudije nezadovoljan odlukom, te je naposletku izbačen. Na putu ka svlačionici je naleteo na protivničkog trenera Giedriusa Zibenasa nakon čega se ovaj zateturao i umalo pao. Čanak mu je potom signalizirao da nije trebalo tu da stoji.

Zanimljivo je da niko od okupljenih oko klupe Ritasa nije reagovao na ovo, ali je zato vidno nezadovoljan bio jedan od vlasnika te ekipe Darius Gudelis.

On je došao do ivice tribina kod tunela ka svlačionici i krenuo da se dere na Čanka potencijalno htevši i fiizički obračun sa njim. Ubrzo su se i ostali akteri uključili, na taj način sprečivši dalju eskalaciju.

U odbranu Čanka je pritrčao i košarkaš Lijetkabelisa Đorđe Gagić, ali nije bilo potrebe za njegovim mešanjem.

Finalna serija je trenutno izjednačena te ovakve situacije i ne čude usled veće nervoze obe strane. Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.