JOKIĆ I DENVER IZGUBILI KLJUČNOG ČOVEKA: Rival sa Zapada ga preoteo, navijači STRAHUJU da li će Nikola ostati?!
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

jak udarac

JOKIĆ I DENVER IZGUBILI KLJUČNOG ČOVEKA: Rival sa Zapada ga preoteo, navijači STRAHUJU da li će Nikola ostati?!

Ovaj operativac se proslavio upravo dovođenjem Nikole Jokića u Kolorado

Objavljeno:

Predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa, Tim Koneli, i zvanično je napustio klub posle devet godina rada i otišao je u Minesotu Timbervulvs!

Koneli će u Minesoti obavljati identičnu funkciju kao i u Denveru, s tim da su mu čelnici "Vukova" ponudili i deo vlasništva nad klubom! Mediji u SAD prenose i da će Koneli za petogodišnji ugovor dobiti 40 miliona, što je dvostruko više nego ranije.

- Oduševljeni smo što možemo da najavimo Tima Konelija kao sledećeg vođu našeg odeljenja za košarkaške operacije. On donosi bogato iskustvo i radujemo se što će doneti i više uspeha navijačima u godinama koje dolaze - stoji u saopštenju Minesote.

Konelijev najveći uspeh u Denveru svakako je to što je u klub doveo Nikolu Jokića, čoveka koji je dve godine zaredom MVP NBA lige.

Takođe, Koneli ima sjajan odnos sa Jokićem i nedavno je bio u Somboru kako bi mu uručio trofej za najboljeg igrača lige.

Pitanje koje se postavlja posle odlaska Konelija jeste ono vezano za Jokićev supermaks ugovor od 254 miliona koji mu sleduje. Naime, postoji bojazan da bi "Džoker" na leto mogao da napusti Denver posle odlaska čoveka koji ga je doveo u Kolorado.

U međuvremenu, klub je brzo reagovao i na Konelijevo mesto unapredio je sadašnjeg generalnog menadžera Kalvina Buta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.