KONJI VAŽNIJI OD KOŠARKE! Poznati menadžer OTKRIO gde će Jokić biti za vreme finala Evrolige!
Nikola Jokić, Foto: Profimeida

potpuno nezainteresovan!

KONJI VAŽNIJI OD KOŠARKE! Poznati menadžer OTKRIO gde će Jokić biti za vreme finala Evrolige!

Srpski košarkaš viđen je u provodu sa ljudima iz Beobasket agencije, ali se vrlo brzo nakon toga vratio u rodni Sombor

Objavljeno: 16:28h

Nikola Jokić, srpski košarkaš i as Denver Nagetsa, neće biti u Beogradu na finalu Evrolige, iako je u petak viđen u prestonici Srbije.

Miodrag Miško Ražnatović, priv čovek Beobasketa, otkrio je novinarima, nakon što su mladi košarkaši Mege osvojili Evroligu, da se Nikola vratio za Sombor.

- Ne, otišao je. Juče smo pravili malu proslavu, da okupimo goste i naravno to bez njega nije moglo. Inače, on zaista ne voli da dolazi (u Beograd) - rekao je Miško Ražnatović novinarima u Hali sportova.

1 / 3 Foto: Profimedia

Jokić je u petak viđen u provodu sa ljudima iz Beobasket agencije, uveče je "snimljen" i u Skadarliji, a ubrzo posle toga vratio se u Sombor zbog konjičkih trka.

Konjički klub "Bačka" u subotu biće domaćin 2. trkačkog dana u sezoni. Program počinje u 14,30 časova, a predviđeno je devet trka. U celokupnoj ponudi za ljubitelje kasačkog sporta izdvaja se "Šampionat Srbije za grla od 3 do 15 godina".

- NBA zvezda, dvostruki uzastopni MVP najjače svetske košarkaške lige, Nikola Jokić, iskoristiće svoj odmor u Srbiji da ovog vikenda u Subotici bodri konje iz štale njegove porodice, koji će nastupiti u nekoliko trka sa grlima "Play the game" (PS 3-15), "Donita Ferm" (7. trka) i "Brenno Laumar" grlo italijanskog uzgoja (8. trka) - preneo je portal "Subotica.com".

Iako je danas najveća klupska evropska košarkaška utakmica u godini, Nikola će, očekivano, popodne provesti u Subotici gde će bodriti svoje konje.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.