UMESTO U ARENI, JOKIĆ OTKRIO SVOJU LOKACIJU: Nikola je u društvu poznatog glumca, odmah je pao i selfi! (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Youtube/printscreen

TAKO JE ON HTEO

UMESTO U ARENI, JOKIĆ OTKRIO SVOJU LOKACIJU: Nikola je u društvu poznatog glumca, odmah je pao i selfi! (FOTO)

Sergej i Nikola su se slikali pored jednog od konja koji su u vlasništvu upravo srpskog košarkaša

Objavljeno:

Nikola Jokić je po završetku NBA sezone i po završetku svog učešća u plej-ofu odlučio da dođe u svoj rodni Sombor i tako "puni baterije" za predstojeće izazove, a ko zna, možda i za predostjeći Evrobasket gde još nije rekao da li će nastupati za Srbiju ili ne.

Pored pauze, on je tamo primio i svoju nagradu za MVP-ja NBA lige, ali je stigao i do Subotice, gde se slikao sa poznatim glumcem Sergejem Trifunovićem.

Srbin je uspeo po drugu sezonu uzastopno da osvoji titulu za najkorisnijeg igrača NBA lige, što je malo kome pošlo za rukom, a da samo primanje nagrade bude još legendarnije, pobrinuli su se njegov trener iz Denvera i agent, koji su mu priredili žurku u štali.

Iako se mislilo da će i Jokić biti deo Fajnal fora Evrolige koji se održava u Beogradu, on je ipak odlučio da ostane u svom "kraju", te da tamo nastavi sa zasluženim odmorom posle iscrpljujuće sezone. Sigurno je da mu predstave i zabave ne manjka, s obzirom na to da se našao i u društvu poznatog glumca, koji je godinama glumio u filmovima komedije.

Sergej i Nikola su se slikali pored jednog od konja koji su u vlasništvu upravo srpskog košarkaša, a sve je to i ovekovečeno putem Tviter naloga Sergeja Trifunovića, što možete videti i na početku teksta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.