OBRADOVIĆ IMA JEDNU ŽELJU PRED MAJSTORICU: Ne tiče se rezultata!
Željko Obradović, Foto: Emilija Jovanović

aba liga

OBRADOVIĆ IMA JEDNU ŽELJU PRED MAJSTORICU: Ne tiče se rezultata!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči majstorice polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti rekao je da crno-beli spremni dočekuju taj susret.

Objavljeno:

Beograđani dočekuju Podgoričane u nedelju uveče od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Napraviljena je detaljna analiza svega što se dešavalo u prethodne dve utakmice, sa posebnim akcentom na poslednju u Podgorici koju je Patizan izgubio", rekao je Obradović u najavi meča.

1 / 13 Foto: Starsport©

"Ono sato je moja želja, s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Voleo bih da bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale", izjavio je Obradović za klupski sajt.

Posebno je apostrofirao dobru atmosferu na koju poziva publiku.

"Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu nasaem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti, dodao je trener crno-belih".

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

"Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč", poručio je Obradović.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.