JOŠ AKO PONOVO BUDE ŠAMPION EVROPE! Trener Reala hvali Beograd na sav glas, čak razmišlja da kupi i kuću!
Pablo Laso, Foto: EPA/Andrej Cukić

prija mu srbija!

JOŠ AKO PONOVO BUDE ŠAMPION EVROPE! Trener Reala hvali Beograd na sav glas, čak razmišlja da kupi i kuću!

Košarkaši Real Madrida u subotu igraju finale Evrolige protiv Efesa

Objavljeno: 16:48h

Košarkaši Real Madrida plasirali su se u finale Evrolige posle pobede nad Barselonom, a posebno raspoložen za priču posle meča bio je trener Galaktikosa Pablo Laso.

Real Madrid je 2018. godine u Beogradu postao šampion Evrope. Lasu očigledno prija Beograd pa je usledilo i jedno zanimljivo pitanje da li će trener Reala možda kupiti kuću u prestonici Srbije.

- Ne znam, pitaću ženu. Hajde da kažemo tako - kroz smeh je rekao španski stručnjak, a potom izneo niz pohvala na račun Beograda:

1 / 3 Foto: Starsport©

- Uvek sam imao mnogo poštovanja prema ovom gradu, mnogo dobrih igrača je odavde, dobrih timova, ovo je grad košarke. Dugo sam u košarci i dolazak u Beograd je uvek za mene nešto posebno. Ovde smo bili šampioni Evrope, čeka nas novo finale i srećan sam. Beograd će godinama biti u mom srcu.

Laso je govorio i o porazu od Crvene zvezde sa kraja regularnog dela ove sezone.

- Izgubili smo meč od Zvezde, iako smo igrali dobro, pamtim taj duel. Promašivali smo otvorene šuteve, svi su promašivali. Bio sam besan, ako ne pogađate onda ne možete da pobedite, takva je igra. Bio je to važan momenat da tim shvati razume šta mora da radi. Imam dobre igrače koji će pogađati, mi smo izgubili taj meč, jer smo mnogo promašivali, oni su igrali sjajno i moramo da im damo zasluge - zaključio je trener Reala.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.