PANTER UPAO U KRIZU! Bek Partizana bio je neprepoznatljiv na drugom meču protiv Budućnosti!
Kevin Panter, Foto: Emilija Jovanović

gde baš sada!

PANTER UPAO U KRIZU! Bek Partizana bio je neprepoznatljiv na drugom meču protiv Budućnosti!

Susret u nedelju bila je treća utakmica u sezoni u kojoj Kevin nije uspeo da se upiše u listu strelaca

Objavljeno:

Loša igra, mnogo grešaka, neprepoznatljiv šut i katastrofalan nastup Kevina Pantera. Kada se sve to pomeša dobije se smo šta smo dobili - majstoricu u polufinalu između Partizana i Budućnosti u ABA ligi.

Biće to ujedno i novi "meč sezone" za košarkaše Partizana, drugi posle onog protiv Burse koji su tragično izgubili u poslednjim sekundama i naknadnom produžetku. Pobeda garantuje finale i produžava nadu za pehar i plasman u Evroligu, dok poraz znači kraj.

Ako je nešto jasno, onda jeste to da će Kevin Panter u "Pioniru" morati da se pojavi na parketu. Ne samo fizički, već i poenterski. Bila je ovo treća njegova utakmica u sezoni u kojoj je postigao nula poena, ali na njegovu sreću prethodna dva puta su upisane pobede, za razliku od ovog meča.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

U nedelju je šutirao 0/7 iz igre i bio je krajnje neprepoznatljiv. Jasno je da Panter ume da "štucne" upravo protiv Podgoričana, jer gledajući njegove druge duele sa Budućnošću ove sezone, jasno je da su problemi - postojali. Na onom prvom iz novembra prošle godine upisao je samo dva poena, potom je dva puta imao solidnih 13 poena, a onda je usledila pomenuta nula. I generalno, čini se da u crnogorskoj ekipi imaju način da zaustave Kevina.

Panteru je potrebno samo malo da se upali fitilj i da on eksplodira, a možda se baš to dogodi u majtorici između Partizana i Budućnosti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.