Nisu pobede nad Partizanom, Makabijem i Realom, niti trofeji: Za Mitrovića je jedan drugi momenat bio najvažniji u 2016. (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

vedar posle svega

Nisu pobede nad Partizanom, Makabijem i Realom, niti trofeji: Za Mitrovića je jedan drugi momenat bio najvažniji u 2016. (VIDEO)

- Povredu sam doživeo 2015. godine, a početak 2016. obeležio je moj oporavak i uživanje sa timom. Na moju sreću sam se priključio u najlepšem i najbitnijem delu sezone i na radost nas i navijača osvojili smo te trofeje, tako da koliko god ružno počela, završila se lepo
Objavljeno:

- Povredu sam doživeo 2015. godine, a početak 2016. obeležio je moj oporavak i uživanje sa timom. Na moju sreću sam se priključio u najlepšem i najbitnijem delu sezone i na radost nas i navijača osvojili smo te trofeje, tako da koliko god ružno počela, završila se lepo. Početak nove sezone je fantastičan što se tiče rezultata i samo da se tako nastavi - priželjkuje Luka i dodaje:

- Za mene je jako bitan momenat meč protiv Cedevite u Zagrebu, TOP 16 Evrolige, prva moja utakmica posle oporavka od povrede, a nakon toga i trofeji, ono najlpše i najbitnije. Želim da svi momci u ekipi i stručni štab budu zdravi kako bi završili započeto. Ovo je za mene iznenađenje, nisam ni znao šta će biti na kalendaru. Neobičan kalendar, sigurno najbolji kalendar od kad sam tu - rekao je Mitrović.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.